PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=593711}
5,7 1,6 tys. ocen
5,7 10 1 1630
5,8 6 krytyków
Casa de mi padre
powrót do forum filmu Casa de mi padre

3/10

ocenił(a) film na 3

Marna komedia.Właściwie nie ma w nim nic śmiesznego.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 3
Abraxus

Ale pojechałeś,cóż za wypowiedz.Nie wiem właściwie po co chcesz udowadniać swój ułomny rozum.Nie koniecznie mnie to interesuje.Więc pisz może do ludzi o twoim debilnym poziomie,jest ich tutaj na pęczki.Takich kretynów jak ty to nawet opluć chamie z#ebany nie warto.I nie pisz do mnie bo żal czytać tych miernych wypocin idioto.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 3
Abraxus

Lepiej siebie nie mogłeś opisać.Gratuluje
Poza tym nie mam zamiaru zniżać się do twego zatrzymanego rozwoju który utknął gdzieś pomiędzy głową a brudną piz#ą twojej starej.Jeszcze raz mnie obraź a wylądujesz na komisariacie.Nie żartuje, z takim jak ty radze sobie świetnie, chcesz problemów proszę bardzo.

ocenił(a) film na 7
sylwester_3

Hahaha policja. Policja nie zajmuje sie znieslawieniem, od tego jest sad cywilny. Widze ze z ciebie wielki znawca prawa hahahaha Pozatym czytajac twoje posty to ja tu widze dwie sprawy o znieslawienie. Jedna zalozona przeze mnie a druga przez moja matke. Myslisz ze jestes anonimowy w internecie? myslisz sie przyjacielu.

Zwroc uwage na to ze to ty zaczales mnie obrazac:) kto bedzie mial problemy? sam sobie odpowiedz

ocenił(a) film na 3
Abraxus

synku zamknij pysk gnoju jeden.Bezczelnie jeszcze kłamiesz chamie jeden.Powtarzam nie pisz do mnie bo źle skończysz.Po pierwsze sam jako PIERWSZA osoba napisałeś cytuje: debil rzeczywiscie nie zrozumie w niej humoru, co w ogóle napisałeś z błędem analfabeto jedna.I już w tym masz posprzątane.Powtarzam nie pisz do mnie bo pożałujesz.

ocenił(a) film na 7
sylwester_3

gdzie ja napisalem ze tym debilem jestes ty? - czytanie ze zrozumieniem to ciezka sztuka prawda:)he? i gdzie ten blad popelnilem? czlowieku jestes zenujacy, kazdym swoim nastepnym postem sie kompromitujesz. Jesli jeszcze raz mnie obrazisz to TY pozalujesz. Stac cie na adwokata? mnie stac. To radze ci zagryz zeby i sie zamknij bo sie spotkamy w sadzie.

ocenił(a) film na 3
Abraxus

Analfabeto pisać się naucz pół debilu

ocenił(a) film na 3
Abraxus

nie strasz nie strasz bo się zesrasz przyjebie.Prosiłem nie pisz do mnie z#ebie bo nie mam czasu pisać z takim miernotą społeczną.Co srasz już po gaciach?
synku moja bratowa jest sędzią a teść Komendantem wiec radze zatkać ci pysk.Powtarzam nie pisz do mnie.

ocenił(a) film na 7
sylwester_3

powolujesz sie na znajomosci w wymiarze sprawiedliwosci? wiesz jak wlasnie sie pograzyles:) to jest przestepstwo. Nie musisz juz usuwac. Print screen zapisany:D

ocenił(a) film na 3
Abraxus

żal

sylwester_3

nie wiem, jak film, bo jeszcze nie widziałam, ale czytając wasze komentarze ubawiłam się przednio :)

ocenił(a) film na 3
nitka1809

takie komedie :) napisz do mnie na gg 13781693 :)