PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1470}
7,5 592 tys. ocen
7,5 10 1 592110
7,0 74 krytyków
Cast Away - poza światem
powrót do forum filmu Cast Away - poza światem

To jest film jednego aktora i to jakiego aktora - sekwencje na wyspie są rewelacyjne i gdyby nie było Toma to by nie było takiego filmu!!!

gonia

Cast away
Cast away jest jednym z moich ulubionych filmów. Ten film uwielbiam cały od początku do końca, faktem jest, że są tu lepsze i gorsze momenty, jak w każdym filmie. Najlepsze sceny to bezwątpienia sekwencje na wyspie, gdzie Tom jest sam, i tu kolejny raz pokazał nam na co go stać, to jest niesamowite. Przez większą część filmu obserwowałam życie Toma na bezludnej wyspie i nie nudziłam się ani przez chwilę. Jest to zasługa przede wszystkim samego Toma, niewyobrażam sobie innego aktora w tej roli, i nie wiem czy ktoś inny byłby w stanie przez ten czas w taki sposób przykuć moją uwagę.
Jest jeszcze jedna niesamowita scena, katastrofa samolotu robi niesłychane wrażenie, ale to trzeba niestety zoabaczyć w kinie.
Co do zakończenia to fakt mogło być inne, lepsze, ale przecież tam nie ma happy endu. Jakby był to tez wszyscy by się czepiali tak jak czepiają się tego. Tam stoi na rozdrożu, ale jest wolny i sam może wybrać...