Choć widziałem ten film z pięć razy to dzisiaj z chęcią obejrzę po raz kolejny :] mam nadzieje że puszczą go w HD bo w tej rozdzielczości go jeszcze nie widziałem :)
Tak, ja będę oglądać. Widziałam kiedyś tylko mały fragment tego filmu właśnie na TVN i bardzo mnie zaciekawił, dlatego dzisiaj obejrzę go w całości.
Myślę, że to ciekawa propozycja zważywszy na brak jakichkolwiek innych ciekawych filmów w TV.
nasza tv doprowadza do szału. Wczoraj nie było ani jednego filmu. A dziś mamy i to kilka. Prawo ojca, Not another teen movie, Cast away, Christine, Twarda laska. Normalnie kur. można dostać.
` ja właśnie oglądam i normalnie jestem pozytywnie zszokowana ;) genialny film . ! A Hanks wspaniały ;D
Hej,
A powiedzcie mi, czy tylko ja mam problem z tym, ze film jest bardzo ciemny. Chodzi mi o obrazy w czasie nocy, kiedy ja zupelnie nic nie widze na ekranie. Kombinowalem juz z telewizorem i nic to nie daje. Czy moze sie nie znam i tak ma byc.
Dzieki pozdrawiam, chyba kupie dvd bo z tego z tvn nic nie widze :), skoro tak polecacie ...
Mogę Cię uspokoić - u mnie jest tak samo, myślę, że tak ma po prostu być ;) trochę dziwnie to zmontowali, bo niekiedy jest naprawdę ciemno, nawet za bardzo ciemno ;) ale i tak film świetny ;) Pozdrawiam ;)
` no ja niestety nie miałam okazji oglądać tego filmu wcześniej ;/ ale moje wrażenia są takie, że film genialny - myślałam, że to będzie jakieś dno, no ale się baaardzo pomyliłam ;)