5,9 311  ocen
5,9 10 1 311
Chłopak o bombowym wzroku
powrót do forum filmu Chłopak o bombowym wzroku

z dzieciństwa, ale oglądałam go pod tytułem "nawiedzony"

xmarcelinax

a nie zachowała Ci się gdzieś kopia? może u jakiegoś kuzyna w piwnicy zalega stara jak świat kasetka vhs.. :)
pozdrawiam.

michael_69

przeszukałam swoje piwnicowe zasoby, ale tego nie mam

xmarcelinax

wielkie dzięki :)
miałem bardzo dawno temu takową kasetkę - jeszcze była tzw. bazarowa ale niestety uległa zniszczeniu a tylko z takiej kopii można by było lektora wyciągnąć i zrobić customa DVD bo niestety film nigdy się nie ukazał legalnie na vhs ani nie był puszczany w TV (dwójka tak ale nie jedynka) dodać także trzeba że napisów także nie ma w sieci... są angielskie no ale ktoś by musiał przetłumaczyć....

staram się o ten film już bardzo długo ale niestety nie udaje mi się nic wskórać, jest gość który tą kopię posiada lub jej tylko kawałek ale nie chce się odezwać mimo wielu moich próśb http://www.youtube.com/watch?v=UMkf2QbC-B8 ostatnio nawet udaje że jest obcokrajowcem...

no ok będę dalej próbował może wreszcie ktoś się ulituje bo to naprawdę zabawna komedyjka - w necie jest nawet kilkanaście stron fanowskich...
hehehehe niby taka głupawka a jednak przeszła do legendy ;)

michael_69

chętnie również obejrzałabym ponownie ten film

xmarcelinax

:) oj ja znam naprawdę sporo osób które chciały by ponownie lub pierwszy raz oglądnąć ;)

michael_69

mam go ściągniętego z youtube. ale bez lektora.

ocenił(a) film na 8
xmarcelinax

Ja go oglądałem pod tytułem "Telekineza" i z taką też nazwą wstawiłem na cda

Tytus de ZOO

ekstra. muszę sobie odświeżyć