PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=31768}

Chłopaki mojego życia

Riding In Cars With Boys
2001
7,1 10 tys. ocen
7,1 10 1 10105
Chłopaki mojego życia
powrót do forum filmu Chłopaki mojego życia

Świetny i bardzo wzruszjący film. Beverly mimo tylu przeciwności spełniła swoje marzenia.Polecam!

ocenił(a) film na 9
puma

Zgadzam się! Bardzo piękny, poruszający film. Fantastyczna kreacja aktorska Drew, cały obraz bardzo mnie przekonał. Miła odmiana, dla ludzi, którzy głównie oglądają produkcje typu Pamiętnik Księżniczki:)(takie również są potrzebne i też je oglądam:)) pzdr

holi_3

film jest przeuroczy ;))))

ocenił(a) film na 7
puma

Mi też się bardzo podobał. Nie jest to cukierkowy film i dlatego jest fajny ;]. Co prawda książki nie czytałam, a widzę, że niektórzy piszą, że książka lepsza, może przeczytam ;)))

puma

Tak. Mnie również bardzo sie podobał.
A książki nie czytałam ale chyba się skuszę..:)

użytkownik usunięty
puma

No, film świetny... Spodziewałam się, że to będzie "kino ciążowe", a tu proszę, bardziej kino "życiowe"... Fajny film o życiu, bezpretensjonalny, bez zadęcia. A książki nie czytałam.

ocenił(a) film na 8
puma

Oglądałem go parę lat temu i bardzo mi się spodobał niestety potem zapomniałem tytułu i chodziłem z tym filmem w głowie przez parę lat :D Dopiero wczoraj założyłem temat na jakimś forum i w końcu ktoś życzliwy mi odpowiedział :) Muszę obejrzeć to jeszcze raz ;)

ocenił(a) film na 7
puma

Ten film był bardzo wzruszający...uroniłem nawet kilka łez ;)

puma

Super film! Brittany pokazała, co potrafi. Najlepszy jest kawałek:" mama suszy zioło w piekarniku"...Hehe