Tak jak w temacie , wasza ulubiona postać w filmie . Moja ulubiona postać to zdecydowanie
Fred , walił chyba najlepsze teksty . Z resztą uważam że to była najlepsza rola Pazury ,
jedyna w której nie zrobił z siebie kompletnego idioty .
Moim zdaniem również najlepsza rola Pazury. Najlepszym tekstem w całym filmie było "Chłopaki nie płaczą" tuż przed wjazdem czołówki. Klasyk
Tez Fred :D poprostu hardkor, zarabiste teksty, prawdziwy gangster, ale zje*ali ze musieli go usmiercic, tak to moze by byla 2 :( do tego spe*alszyli gruche :/ nie no spoko, dodalo to troche smiechu do filmu, ale ja go sobie wyobrazalem jako gangstera twardziela... Szkoda ze nie bedzie 2 bo z checia bym obejrzal. I strasznie mnie zasmucila smierc freda, bo naprawde byl zarabista postacia w filmie :D
Fred najj mimo że Bolec odpie**ala głupa.
Teksty Pazury wypowiadane poważnie powalają ze śmiechu
"uwaga frajerzy mam ważny komunikat " Pan Jarosław Psikuta(s) wygrywa w kategorii najlepsza rola epizodyczna :D
Psikuta epizod dobry :D Fenomenalny Fred chyba był najciekawsza postacią , z całego filmu :)
wszystkie postacie są epickie, ale po dłuższym namyśle wygrywa FRED ze swoimi ripostami.
Fakt, Fred to postać, którą chyba zapamiętam na zawsze. Do tego jedna z lepszych ról Pazury.
@bobek388: No tak, kontynuacji filmowej nie ma, ale jest gra. Tego klimatu nie ma, ale też jest zajebiście.
Najlepsza obiektywnie rzecz ujmując na pewno nie. Zagrał tu jedynie bandytę pokazanego nieco w krzywym zwierciadle. Zdecydowanie lepszą rolą była rola dramatyczna w Nic śmiesznego. Zagrał tam nieszczęśliwego gościa sfrustrowanego swoim dennym życiem i niespełnieniem miłosnym. Zdecydowanie to ambitniejsze niż wymachiwanie gnatem i rzucaniem dowcipasów o srających ze śmiechu aniołkach.
Duet Fred i Grucha ;) Fred za teksty, a Grucha... za swój "urok osobisty" i sweter ;)
W filmie było wiele barwnych postaci, między innymi Fred i Grucha, Bolec też był niezły, ale i tak najlepszy moim zdaniem był Laska choć za wiele go w tym filmie nie było.
,,Bunkrów nie ma, ale i tak jest zajebiście'' - klasyk :)
Moim zdaniem to najlepsza polska komedia jaka powstała i patrząc na to co teraz nam rodzime kino serwuje to prędko nie powstanie nic lepszego.