PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=843}
7,8 438 tys. ocen
7,8 10 1 438416
6,7 55 krytyków
Chłopaki nie płaczą
powrót do forum filmu Chłopaki nie płaczą

Tak jak w temacie , wasza ulubiona postać w filmie . Moja ulubiona postać to zdecydowanie
Fred , walił chyba najlepsze teksty . Z resztą uważam że to była najlepsza rola Pazury ,
jedyna w której nie zrobił z siebie kompletnego idioty .

ocenił(a) film na 8
bzykus100

Moim zdaniem również najlepsza rola Pazury. Najlepszym tekstem w całym filmie było "Chłopaki nie płaczą" tuż przed wjazdem czołówki. Klasyk

ocenił(a) film na 9
bzykus100

Tez Fred :D poprostu hardkor, zarabiste teksty, prawdziwy gangster, ale zje*ali ze musieli go usmiercic, tak to moze by byla 2 :( do tego spe*alszyli gruche :/ nie no spoko, dodalo to troche smiechu do filmu, ale ja go sobie wyobrazalem jako gangstera twardziela... Szkoda ze nie bedzie 2 bo z checia bym obejrzal. I strasznie mnie zasmucila smierc freda, bo naprawde byl zarabista postacia w filmie :D

ocenił(a) film na 8
bzykus100

Fred najj mimo że Bolec odpie**ala głupa.
Teksty Pazury wypowiadane poważnie powalają ze śmiechu

ocenił(a) film na 10
bzykus100

"uwaga frajerzy mam ważny komunikat " Pan Jarosław Psikuta(s) wygrywa w kategorii najlepsza rola epizodyczna :D

ocenił(a) film na 9
bzykus100

Psikuta epizod dobry :D Fenomenalny Fred chyba był najciekawsza postacią , z całego filmu :)

ocenił(a) film na 8
bzykus100

wszystkie postacie są epickie, ale po dłuższym namyśle wygrywa FRED ze swoimi ripostami.

ocenił(a) film na 9
bzykus100

LASKA jest bezapelacyjnym mistrzem.

ocenił(a) film na 8
bzykus100

Szef ;) Też chcę iść do muzeum lotnictwa...

ocenił(a) film na 10
bzykus100

Fakt, Fred to postać, którą chyba zapamiętam na zawsze. Do tego jedna z lepszych ról Pazury.
@bobek388: No tak, kontynuacji filmowej nie ma, ale jest gra. Tego klimatu nie ma, ale też jest zajebiście.

użytkownik usunięty
bzykus100

fred i grucha bezapelacyjnie.
najlepszy duet do tego typu komedii.

ocenił(a) film na 10

Laska!!!! ;)

ocenił(a) film na 9
asiczeq

Fred!

ocenił(a) film na 9
bzykus100

Grucha!

ocenił(a) film na 10
bzykus100

Laska i szef, najlepsza dwójka

bzykus100

jak dla mnie ta glupia dziewczyna Kuby.

bzykus100

Laska :)

ocenił(a) film na 10
busiat

LASKA!

bzykus100

nie prawda bo także grał wiadernego w krollu i też świetna rola!

ocenił(a) film na 7
bzykus100

Najlepsza obiektywnie rzecz ujmując na pewno nie. Zagrał tu jedynie bandytę pokazanego nieco w krzywym zwierciadle. Zdecydowanie lepszą rolą była rola dramatyczna w Nic śmiesznego. Zagrał tam nieszczęśliwego gościa sfrustrowanego swoim dennym życiem i niespełnieniem miłosnym. Zdecydowanie to ambitniejsze niż wymachiwanie gnatem i rzucaniem dowcipasów o srających ze śmiechu aniołkach.

użytkownik usunięty
bzykus100

Laska

bzykus100

Laska był najlepszy :D "trzeba się wyluzować"

ocenił(a) film na 9
bzykus100

Laska rządzi! "Bombel nie śpij!" :D

ocenił(a) film na 8
bzykus100

Szef i Fred :)

ocenił(a) film na 10
bzykus100

Bolec i Fred

ocenił(a) film na 8
Shakaz

Duet Fred i Grucha ;) Fred za teksty, a Grucha... za swój "urok osobisty" i sweter ;)

bzykus100

Laska, który moim zdaniem jest jedną z najlepszych postaci drugoplanowych w historii kina:D

bzykus100

W filmie było wiele barwnych postaci, między innymi Fred i Grucha, Bolec też był niezły, ale i tak najlepszy moim zdaniem był Laska choć za wiele go w tym filmie nie było.
,,Bunkrów nie ma, ale i tak jest zajebiście'' - klasyk :)
Moim zdaniem to najlepsza polska komedia jaka powstała i patrząc na to co teraz nam rodzime kino serwuje to prędko nie powstanie nic lepszego.

ocenił(a) film na 9
bzykus100

Bolec,laska i oczywiście fred walił najlepsze teksty z całego filmu

bzykus100

Fred miazga, ale Bolec i jego zamiłowanie do amerykańskiego rapu. Sam nie wiem, którego z nich dwóch miałbym wybrać.