Chłopcy z ferajny

Goodfellas
1990
8,3 324 tys. ocen
8,3 10 1 323899
8,8 71 krytyków
Chłopcy z ferajny
powrót do forum filmu Chłopcy z ferajny

Naczytałem się waszych opini , podjarałem średnią oceną , nawet Kazik śpiewa "chłopcy z Ferajny - zaje... film fajny" ... no i myślałem że film to bedzie jakieś cudeńko...Ale się przejechałem i to równo. Film oceniam słabo, niewiem co Niektórzy w nim widzą.. mnie nie przykuł do fotela chociaz wysiedzialem do konca (sadzac ze wkoncu to COŚ się stanie) Ot i kropka.

ocenił(a) film na 10
Mikolaj_3

Spoko, ze powiedziales co sądzisz...hmm jaki film wedlug Ciebie (gangsterski) jest dobry?

ocenił(a) film na 9
Mikolaj_3

No, po prostu nie dla ciebie są takie filmy. Chociaż zastanawia mnie jak można nie docenić kunsztu aktorów, reżysera i scenarzysty. Ale, jak zawsze podkreślam, własne zdanie to rzecz święta !!

ocenił(a) film na 10
Mikolaj_3

film wymiata poprostu klasyk wychowałem sie na tym filmie nie wiem dlaczego sadziz ze jest słaby ;/ teraz szykuje sie na 2 płytowa edycje dvd

ocenił(a) film na 9
Mikolaj_3

ubolewam nad faktem iż film ci sie nie podobal rozumiem mogla rzeczywiscie tak być ale nie uwierze jeżeli ktos powie że nie spodobal mu sie film mało że nie zaczarowal go "ojciec chrzestny" jezeli chodzi o filmy o mafi niema on sobie rownych