Nudy? Ten film to 2,5 godziny ostrej akcji non-stop, sorry, nie mam w zwyczaju trolować ludzi na forum za to, że nie podobał im się film który mnie się podoba, ale twoja ocena to wyjątkowo niesprawiedliwa żenada. Ten film mógł znudzić tylko 4-letnie dziecko które umysłowo nie ogarnęło fabuły i nie nadążało za akcją. I serio, jak można dać ocenę "Arcydzieło" Zmierzchowi? Nawet aktorzy którzy tam zagrali mają z tego filmu polew i mówią, że jest obciachowy.
Trzeba jakoś leczyć kompleksy z braku uczuć i niespełnionych "miłości" wśród gimnazjalistek, dlatego oceniła go tak wysoko, opinia wystawiona przez takie osoby psuje ocenę na filmwebie, takich elokwentnych krytyków powinno się blokować za zaniżanie średniej dla filmów które zmieniają świat kina. Najlepiej to wpadać w zachwyt mało ambitnej i "obciachowej" bajki o wampirze i jego jakże skomplikowanej i pełnej przygód miłości... Próbowałem przełknąć " Zmierzch ", zwykły przeciętniak, ktoś kto dodaje ten film do ulubionych i ocenia na 10 raczej powinien dla dobra przyszłych pokoleń korzystających z portalu trochę się zastanowić i pasować w ocenie, a najlepiej zostawić stronkę dla ludzi którzy potrafią zadbać o korzyści wynikające z możliwości tego portalu. Dziękuję, dobranoc.
Jeżeli nie rozumiesz części słów to czytaj mój post ze słownikiem języka polskiego, pozdrawiam !
Racja! W ogóle filmweb powinien zrezygnować z tych głupich ocen :D
Albo jeszcze lepiej, niech zrezygnuje z użytkowników!
Nie ma użytkowników, nie ma głupich ocen, rankingów, dyskusji i tego durnego dzielenia się swoim zdaniem.
Przede wszystkim nikt nie musiałby wystawiać oceny zgodnej ze swoim sumieniem :D.
Nuda to odczucie subiektywne. Mogę się trochę nudzić na jakimś filmie, ale to nie znaczy że nie dam mu dobrej oceny. Nie każdy film jest
blockbusterem.
Mnie też zanudziły na śmierć, szczególnie dwójka. Ogólnie często akcyjniaków tego typu nie jestem w stanie wytrzymać.
Dwójka od ujawnienia się tej kosmitki była strasznie nudna. Właśnie się dowiedziałem że czwórka w 2014 roku.
"Chlopcy z ferajny" nie sa bezblednym filmem, film jest przydlugi i momentami akcja drastycznie zwalnia tempo. Ale nie podsumowalbym go jako "nudy, nudy, nudy". Ode mnie 6/10, zdecydowanie wole "Scarface'a".
jeżeli dla Ciebie CzF to nuda, a zmierzchy zasługują na 10 i obsypujesz je serduszkami to ja nie mam pytań, no moze z wyjątkiem jednego: masz 10 lat i pierwszy okres za sobą?
Mędrkuj sobie, a mnie też ten film wydał się niesamowicie nudny. Książkę czyta się przyjemnie, ale film beznadziejny w mojej ocenie i co mi zrobisz? Śmiejesz się z tych którym się to nie podoba, a inni śmieją się z ciebie, że bawi cię taka nuda.
Nie śmieję się. Wyraziłam swoją opinię, Ty swoją i wszystko gra. Jaki masz problem ? :)
Powiedz mi, co jest ciekawego w Zmierzchu, że wystawiłaś ocenę 10/10, a takiej klasyce jak 'Chłopcy z ferajny' najniższą notę. Jeśli mi to dokładnie wytłumaczysz, cofnę swoje słowa.
nie wdawaj sie w dyskusje z nia :) to pewnie jeszcze dzieciak :) "Chlopcy z ferajny" to klasyk ogladalam ten film wiele razy i za kazdym razem wciaga mnie tak samo. dzisiaj po raz n-ty ogladam na tcm :)
Mało spotykane, że dziewczynom się podoba ten film, ale gołym okiem widać, kto zna się na filmach, a kto nie :)
Ona jest poje.bana. Ten ulung jest milosniczką "lśniących" wampirów tj.edzia pedzia i stewart'ówny, która ma wiecznie otwartą gębę i jej hobby to zabawa włosami, wiec nawet nie ma co oczekiwac, że zrozumie filmy, które wymieniłaś
Kolejny idiota, który myśli, że pobuduje swoje żałosne ego w internecie. Swoją drogą pani Diablico, trafną ksywke sobie pani wymyśliła. w Stu procentach oddaje to co ma pani pod czaszką. Film ten, jest nie dla dzieci, przede wszystkim skierowany jest on do starszych ludzi, które uwielbia dobre kino z lat 90.
Rozumiem wyrazić swoją opinię o filmie, ale tutaj nie widzę wyrażonej opinii. Tutaj jest tylko trolling... I to słaby.
Chyba cię nieźle pogrzmociło pisząc o tym arcydziele "Nudu nudy nudy". Już w pierwszych sekundach Pesci dźga nożem konającą ofiarę w bagażniku, i to są nudy? Ile byś takich akcji chciała? Może non stop?
To jest nudne. Po przeczytaniu książki postanowiłam obejrzeć film, który jak się okazało jest niezwykle nudny i nijaki. Wielcy fani niby "klasyków" zawsze będą się wyśmiewać z tych, którzy mają inne zdanie. Mędrkujecie, że widocznie ktoś musiał nie zrozumieć skoro mu się nie podoba, ale nie weźmiecie pod uwagę, że ten film nie jest jednak tak wspaniały jak myślicie.
Bzdura. Jeśli oceniasz tę klasykę na 3/10 to nie mam o czym z Tobą dyskutować. Pozdrawiam, dziękuję za uwagę i poprawę humoru.
Przeczytaj, a potem się wypowiadaj. Sam zauważysz, że to nudny film. No, ale jak ktoś nic nie czyta, to go potem bawi byle co...
Przeczytałem pierwowzór filmu kilka razy a i tak uważam film za perfekcyjny. Nuda to ostatnia rzecz jaką można temu obrazowi zarzucić. Pozdrawiam.
Biedaczka, chciała zaistnieć i chyba dlatego tak prowokuje.
A co do filmu to 10/10. Prawdziwa uczta dla fanów Gangsterki ;)
Jak zobaczyłem co napisała to zdenerwowałem się lekko, bo jak można być takim kinematograficznym ignorantem, ale jak zobaczyłem, że oceniła sage zmierzch na 10/10... dajcie mi spluwę, trzeba kogoś whack'nąć. ;)