Chłopcy z ferajny

Goodfellas
1990
8,3 324 tys. ocen
8,3 10 1 323850
8,8 71 krytyków
Chłopcy z ferajny
powrót do forum filmu Chłopcy z ferajny

6/10

ocenił(a) film na 6

Nie rozumiem zachwytu nad tym filmem.

Polecam Nagą broń trylogię.

Dangeris

Nie odzywaj się, jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia.

ocenił(a) film na 10
Dangeris

No w sumie racja, nie ma takiego zachwytu jak nad Liberatorem i Kac Vegas hahaha

ocenił(a) film na 6
taake

Lepsze produkcje.
W tych chłopcach z Ferajny tylko się zabijają bez większego powodu.
Dno społeczne.

ocenił(a) film na 10
Dangeris

Pewnie kompletnie nie zrozumiałeś i nie poczułeś klimatu filmu. Większość "tylko się zabijania" to kupa śmiechu, np. kiedy Tommy DeVito jedzie z chłopakami pożyczyć szpadel od mamusi. Nie wspominając o dialogach, na których na pewno bardzo wzorował się Tarantino. W dzisiejszych czasach bycie fanem Tarantino jest cool nawet jeżeli nie rozumie się jego poczucia humoru, Scorsese jako, że nie jest modny bywa krytykowany przez plebs, który wmawia sobie, że coś rozumie.
P.S
Dangeris Epoka Lodowcowa 10/10.

Dresesman

Zajebiste z tym szpadlem.I kawał o gościu co nic nie mówił!10/10

ocenił(a) film na 10
Dangeris

@ Dangeris
Nie poniżaj się
@ Wszyscy co to czytają
Dangeris próbuje nas sprowokować bo się nudzi
Udowodnił to zdaniem : Polecam Nagą broń trylogię.

ocenił(a) film na 9
Dangeris

widzę już Twój kolejny pozbawiony sensu komentarz i nie mogę się powstrzymać. Ci chłopcy z ferajny, którzy jak piszesz zabijają się bez powodu istnieli naprawdę, a ich historia została przeniesiona na ekran. Jeżeli nie lubisz tego rodzaju filmów, to ich nie oglądaj. Nie mam nic do Nagiej broni, ale co ma piernik do wiatraka. Poważny film porównywać z luźną komedią to jakieś totalne nieporozumienie.

Dangeris

Zgadzam się, oglądałam 10 minut filmu i go wyłączyłam bo szkoda mi było czasu.

ocenił(a) film na 10
Diablicaaa

Kolejny tępy gimbus dający 10/10 Zmierzchowi, równocześnie oceniając Seksmisję na 2/10, a Dobry, Zły i Brzydki na 1/10. Aż mi ciśnienie podskoczyło. Po co Ty się tu w ogóle rejestrujesz głupia dziewczynko?

ocenił(a) film na 10
Dresesman

Bo teraz ludzie chcą zajeee efekty, piękny happy end, i takie sranie w banie. Mało kto docenia dawne kino, a zwłaszcza takie gimbusy.

użytkownik usunięty
Dresesman

Kolejny tępy gimbus niedostrzegający najnudniejszego typu prowokacji, myślałem, że tacy wyginęli po sweetbrokaciku.

Dokładnie więc po co odpisywać takiemu pajacowi.Pamiętajmy odpisując prowokatorom dajemy im tylko poczucie do radości.

ocenił(a) film na 10
Dangeris

mimo tego, ze lubie naga bron to uwazam cie za popi.erdolonego