Mam wielką prośbę o podanie tytulu ksiazki na podstawie ktorej powstal ten film...:D dzieki
Książka ma taki sam tytuł co film czyli "Chłopcy z ferajny" (tytuł oryginalny "Wiseguy") autorstwa Nicholasa Pileggi. Jest dosyć często na Allegro.
Miłego czytania!!!
No thx! trzym sie...szukałem w bibliotece wojewodzkiej i nie bylo...jest tylko w zbiorach filmówki, wiec bede musiał sie tam wybrać, a z Allegro nie korzystam, bo mnie oszukali kiedys. Thx!
ale nie czyta się jej tak normalnie jak każdej innej, to jest relacja, nie ma dialogów sama opowieść, lecz fajna, mało jest o Tommym i o Jimmym tez za wiele nie ma całkowicie poświęcone Henr'y emu/
ale nie czyta się jej tak normalnie jak każdej innej, to jest relacja, nie ma dialogów sama opowieść, lecz fajna, mało jest o Tommym i o Jimmym tez za wiele nie ma całkowicie poświęcone Henr'y emu/
No byc moze....ale sam fakt, ze na jej podstawie TO powstalo...teraz wpadła mnie i koledze (norton pozdro!) scena z Jimmym Dwa Razy...no caly czas sie z niej smiejemy! (lol2) DziEKI i POZDRO!