Chłopcy z ferajny

Goodfellas
1990
8,3 324 tys. ocen
8,3 10 1 323883
8,8 71 krytyków
Chłopcy z ferajny
powrót do forum filmu Chłopcy z ferajny

Mam wielką prośbę o podanie tytulu ksiazki na podstawie ktorej powstal ten film...:D dzieki

ocenił(a) film na 10
Dorientes

Książka ma taki sam tytuł co film czyli "Chłopcy z ferajny" (tytuł oryginalny "Wiseguy") autorstwa Nicholasa Pileggi. Jest dosyć często na Allegro.
Miłego czytania!!!

ocenił(a) film na 10
Kwasny

No thx! trzym sie...szukałem w bibliotece wojewodzkiej i nie bylo...jest tylko w zbiorach filmówki, wiec bede musiał sie tam wybrać, a z Allegro nie korzystam, bo mnie oszukali kiedys. Thx!

Dorientes

ale nie czyta się jej tak normalnie jak każdej innej, to jest relacja, nie ma dialogów sama opowieść, lecz fajna, mało jest o Tommym i o Jimmym tez za wiele nie ma całkowicie poświęcone Henr'y emu/

Dorientes

ale nie czyta się jej tak normalnie jak każdej innej, to jest relacja, nie ma dialogów sama opowieść, lecz fajna, mało jest o Tommym i o Jimmym tez za wiele nie ma całkowicie poświęcone Henr'y emu/

Dorientes

ocenił(a) film na 10
gringo89

No byc moze....ale sam fakt, ze na jej podstawie TO powstalo...teraz wpadła mnie i koledze (norton pozdro!) scena z Jimmym Dwa Razy...no caly czas sie z niej smiejemy! (lol2) DziEKI i POZDRO!

użytkownik usunięty
Dorientes

Książka nosi tytuł Wiseguy Nicollasa Pillegiego ..