Chłopcy z ferajny

Goodfellas
1990
8,3 324 tys. ocen
8,3 10 1 323883
8,8 71 krytyków
Chłopcy z ferajny
powrót do forum filmu Chłopcy z ferajny

Oglądałam wczoraj ten film, ktory zaczął się o godzinie 23.00, jednak na którejś z kolei reklamie poszłam spać (coś koło 1.00)
Moglibyście powiedzieć mi co zdarzyło się po tym jak zabili jednego takiego (jak zwykle nie pamiętam imienia ...) w samochodzie wbijając mu coś w tył głowy?
Byłabym bardzo wdzięczna!
pozdrawiam, Kinga

enchantress

streszcze sie troche. Tommy (Joe Pesci) został przyjęty do mafii, lecz oni go zabili(chodziło o zemste). A Ray Liotta który handlował narkotykami wpadł w ręce policji. Bojąc sie ze De Niro podejrzewa go o to ze sprzedał go on policji i będzie chciał go zabić postanowił pójść z policją na ugode i dzieki jego zeznaniom w sadzie De Niro i Poul poszli do wiezienia na długie lata a on zaczął życie od nowa jako zwykły obywatel.

Midnite

A mógłbyś mi powiedzieć co się stało z Karen?
Pozdrawiam i dziękuje. :)

enchantress

Karen oczywiście została z Henrym, ale ich życie juz nie bedzie takie bogate poniewaz gdy po Liotte przyjechała policja ona utopiła cały towar w toalecie, który on planował sprzedać i za te pieniądze rozpocząć nowe życie.

Midnite

Zgodziła się na program ochrony świadka, lecz na początku nie była do końca do tego przekonana, ponieważ nie chciała zostawić swoich rodziców. Ale w końcu dała się namówić. Po paru latach Karen i Henry wzięli rozwód (po 25 latach bycia razem, bodajże). Aktualnie Henry ma nową narzeczoną i wiedzie spokojne życie na Malibu.