Chłopcy z ferajny

Goodfellas
1990
8,3 324 tys. ocen
8,3 10 1 323831
8,8 71 krytyków
Chłopcy z ferajny
powrót do forum filmu Chłopcy z ferajny

chłopcy z dupy

ocenił(a) film na 5

co to w ogóle za wypowiedź tego całego Al Pacino "zawsze trzymaj kumpli na kłódkę i syp gębę" ...
wie ktoś o co chodzi? Ja na przykład nie mam zielonego pojęcia. Ray Liotta powinien zagrać w
batmanie a nie w tym komercyjnym chłamie. Jak ten mały pierdziel Joe Peszi zdechl to myslalem,
ze umrę ze szczęścia. Jak można być takim maluchem? De niro jakiś dziad w swetrze i okularkach,
niby kozak a wiadomo.
Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 10
diegonen

Skąd ta złość?
Drogi kolego zupełnie i w ogóle Cię nie rozumiem. Po pierwsze chyba troszkę przekręciłeś cytat i to nie mówi Al Capone tylko skierowane to jest do młodego niegdyś Reya Liotty. Po 2gie Joe Peschi może i rzeczywiscie bardzo slabo zagral jakiegos denerwujacego kurdupla, ale zginal, co bylo swietną scena. Jedna scena w ktorej denerwuje sie na juz nieco starszego Reya Liotte i mysli, ze Rey mysli, ze jest klownem nie mzoe psuc calego filmu ktory jest niemalze arcydzielem sztuki wspolczesnej. To bylo po 3 - cie. A po 4warte gosciu, Wodny świat 10/10 ? RDY XD? Film byl genialny, wiadomo, muzyka swietna i fabula, genialna glowna rola Rusella Crowa, ale zeby 10/10 to troche przesada, co najwyzej 6.
Pozdrawiam

ocenił(a) film na 10
diegonen

To już oficjalne, jesteś debilem.

ocenił(a) film na 5
straightlines

Jeśli jesteś hejterem to pocałuj mnie w kule.
Pozdrawiam