Chłopcy z ferajny

Goodfellas
1990
8,3 324 tys. ocen
8,3 10 1 323899
8,8 71 krytyków
Chłopcy z ferajny
powrót do forum filmu Chłopcy z ferajny

film jest zajebisty z genialnymi rolami liotty de niro czy pesci wszystko jest fajnie ale glowie sie nad jednym czy w napisach na poczatku filmu nie powinien byc wymieniony ray liotta przecież to on gra główną rolę i on opowiada o mafii de niro gra drugą główną rolę jimmiego a trzeci aktor joe pesci nie wiem może to być głupie pytanie ale wy mi pomóżcie się tego domyślić aha jest jeszcze jeden domysł często jest pytanie gdzie lepiej joe pesci zagrał czy w chłopcach czy w kasynie wg mnie obie role były genialne choć za chłopców dostał oscara ale w kasynie równie dobrze gra aha te dwa filmy to według mnie czysta poezja piękna epika

ocenił(a) film na 10
hellboy_6

To zadales mi ćwieka nie wiem gdzie lepiej zagral ... , ale masz racje w obu filmach refelka ... De Niro to juz marka sama w sobie , a Liotta tez gral bardzo przekonujaco ... Filmik Super

ocenił(a) film na 9
Moradin

a Joe Pesci? jak dla mnie świetna gra, w życiu bym się niespodziewał, że on potrafi zagrać tak bezwzględniego gościa

użytkownik usunięty
bandzior_4

Kto zagrał najlepiej? Cóż, de Niro jest tutaj moim bezwzgędnym faworytem, chociaż muszę przyznać, że Joe Pesci bardzo miło mnie zaskoczył w tym filmie.

hellboy_6

Na to pytanie nie ma poprawnej odpowiedzi, gdyż "Chłopcy z ferajny", jeden z najlepszych filmów jakie widziałem, to obraz z aktorstwem na wprost niebotycznym poziomie. Ciężko wybrać tu najlepszą rolę, ale ja chciałbym wyróżnić Raya Liottę, Lorraine Bracco i Roberta de Niro.