Wszyscy pamiętamy klasyczną scene jak Henry wysiada z wozu, podchodzi do kolesia i okłada go po mordzie pistoletem. Ja ostatnio miałem podobną sytuacje, miejsce publiczne, przystanek pkp, jeden palant mnie mocno wnerwił wiec postanowiłem dac mu nauczke,tylko, ze zamiast pistoletem napierdalałem go komórką :) nokia 6650, solidy telefon, polecam, film również, uczy i edukuje, no i dobry jest nie? :)
Do BlackShit :
Zauważ, że Henry zrobił to w obronie swojej kobiety. Tamten ją obmacywał i Henry się zdenerwował, w sumie to normalnie, że mężczyzna tak reaguje... Ty tak zrobiłeś z telefonem z jakiego powodu? Zastanów się.
a ty myślisz, ze ja to bez powodu zrobiłem od tak?? heh dobrze sie czujesz? zaczał jechać i nabijac i sie z mojego kumpla publicznie, wiec dałem mu lekcje przeciez " w sumie to normalnie, że mężczyzna tak reaguje..." cipa nie facet by stał , sie przygladał i nic nie zrobił
Napisałem: "w sumie to normalnie, że mężczyzna tak reaguje..." to chodziło mi o to, że mężczyzna tak reaguje w obronie kobiety. Jeśli ktoś będzie się nabijał z twojego psa to też wysiądziesz i zdzielisz mu komórką po twarzy? Opamiętaj się! "Chłopcy z Ferajny" co prawda to film oparty na faktach, ale jeśli nie umiesz się inaczej dowartościować niż udawać ulubionych bohaterów z twoich ulubionych filmów to trudno...
czyli jestes gejem? stanales w obronie honoru kolegi, sam nie umial sie bronic? o.O
P.S. bicie po ryju jest fajne :)
to nie tak że BlackShit- to prawdziwy facet. To po prostu tępak jest. "od tak" to potwierdza- tępaki i jaskiniowcy intelektualni tak mają- zazwyczaj mają więcej agresji i testosteronu. To naturalne.
Naprawdę zal mi cię. Wyszło na to że bijesz po mordzie kogo popadnie z byle powodu. Chyba masz jakieś kompleksy koleś albo co.
Za bardzo do siebie bierzesz te filmy. Tym bardziej że ten film( z całym szacunkiem) nie ukazuje żadnych ludzkich autorytetów. Jakby na to nie patrzyć ci ludzie spieprzyli swoje życie. Polecam filmy Gran Torino i Milion Dolar Baby
wysokie miejsca w rankingu filmów gangsterskich świadczą niestety o dużej przemocy wśród dzisiejszej młodzieży. O ile Ojciec Chrzestny jest filmem w którym przez pryzmat mafii pokazany jest aspekt amerykańskiego społeczeństwa tych czasów, o tyle chłopcy byli dla mnie nawalanką, filmem dobrym dla fanów gier strzelanek, gdzie głownym tematem jest po prostu zabijanie. Ja jednak wolę filmy, w których poza akcją trzeba więcej pomyśleć
Proszę teraz o fale krytyki do mojego postu i zwyzywanie mnie o trolli bo niektórzy tyle potrafią :)