Champion

Undisputed
2002
7,0 24 tys. ocen
7,0 10 1 24476
5,0 9 krytyków
Champion
powrót do forum filmu Champion

Dobry film

ocenił(a) film na 5

Film o bokserach było wiele z różnymi historiami.Ta jest podobna do innych ale jednak coś w niej jest film to połączenie "Osadzonego z Rockym" Mamy mistrza n świata Iceman który myśli że jest bogiem gdy trafia do paki stawia wszystkich po kontach ale trafi swój na swego i tu pojawia się Monroe więzienny mistrz boksu i jak było do przewidzenia konfrontacja tych 2 była do przewidzenia tak samo jak rezultat walki.Ale ta historia mi się podobała dobór aktorów ich gra klimat więzienny i oprawa filmu a także przesłanie pana Mendy-ego "2 gości walczy do upadłego ale wygrywa 1 to jest sport" i że zawsze znajdzie się ktoś lepszy to tylko kwestia czasu i miejsca...I jeszcze jedno czy Iceman zgwałcił tą striptizerkę czy nie bo do końca filmu nie jest to wyjaśnione czy słusznie siedział czy nie...Plus za aktorów Snipes i Rhames pokazali się z dobrej strony...

ocenił(a) film na 8
dahak22

nie została zgwałcona, ale przeruchana, bo chciała... oskarżyła Iceman'a, bo chciała na nim sporo zarobić. Można się było domyśleć :P, a poza tym sam się przyznał, że z nią to robił jak rozmawiał sam na sam z kobietą, co się jego sprawą zajmowała.

ocenił(a) film na 10
dahak22

Bardzo Dobry Film.Mnie się bardzo podobał.Powiem szczerze, że lepszy nawet od rocky'ego,lecz nie od wszystkich części.Trzecia część champion'a mi się bardziej podobała,choć ta też jest dobra.Moja ocena to 9/10.