Film bardzo mało realistyczny. Tak jakby został nakręcony przez dziecko.
Tak więc kilka bzdur:
Koleś który tak zachowuje się w pierdlu po kilku dniach dostałby kosę pod żebra.
A James 'Iceman' Chambers sam rozwala cały gang <lol>
Po kiego diabła Monroe Hutchen miał zaspawany karcer? Był takim herosem że kłódkę by roztopił siłą woli?
A gdyby tak więzień dostał ataku serca, to chyba musiałby z tym zawałem zaczekać na spawacza z butlą...
Jeżeli chodzi o walkę - po takiej ilości tak brutalnych ciosów oboje mieli by twarze jak zgniecione pomidory.
Poza tym w wiezieniu o zaostrzonym rygorze takie frywolne imprezy są niedopuszczalne.
I tak dalej... 3/10
"Koleś który tak zachowuje się w pierdlu po kilku dniach dostałby kosę pod żebra.
A James 'Iceman' Chambers sam rozwala cały gang <lol>"
Chyba za dużo się naoglądałeś filmów
czlowieku jakbys umial walczyc tak jak on to moglo by na Ciebie wyskoczyc 3 chlopow z kosami , i by Ci naskoczyli , a Ty sie chyba naogladales za duzo filmow o wiezieniu . :)
Za dużo filmów naoglądałem? To chyba komplement co?
No bo rozumiem gdybyśmy byli na forum cukierniczym albo forum ministrantów...Wtedy mogłoby to mieć wydźwięk nieco krytyczny.
Tak więc dzięki za dobre słowa ;-)
ps. mimo wszystko jednak wg mnie ciągle tych filmów widziałem za mało.
Gdzie ktoś z kosą zabija kogoś w więzieniu ? Ja nie słyszałem o takim przypadku, widzę tylko prawie w każdym filmie o więzieniu.
Mi okulary nie są potrzebne w przeciwieństwie do ciebie. Gdzie ja napisałem non stop?? Jaka zaspawywana? Nie ma w ogóle takiego słowa ZASPAWYWANA.
Ty ślepy nie jesteś a pisać nie potrafisz. Istny z ciebie talent :-) <lol3>
Ps. No i po co te obelgi? Czujesz się dowartościowany jak komuś dosrasz przez internet?