Chcę być Kopciuszkiem!

Shinderera ni Naritai!
2006
5,7 160  ocen
5,7 10 1 160
Chcę być Kopciuszkiem!
powrót do forum filmu Chcę być Kopciuszkiem!

Zaskakujący.

ocenił(a) film na 8

Ten film naprawdę mnie zaskoczył jeśli chodzi o końcówkę. Nie sądziłam, że tak się to wszystko potoczy. Mimo, że momentami był trochę nudny, to myślę, że warto obejrzeć. Jest krótki, ale pouczający i z morałem. Polecam. ; )

ocenił(a) film na 5
mitsuko

Zgadzam się, koniec naprawdę zaskakujący. Właściwie to całkiem przyjemny film :)

mitsuko

To prawda, też takiej końcówki się nie spodziewałam. :) Tzn. po kategorii (romans) przypuszczałam że [SPOILER! SPOILER! SPOILER!] ta dziewczyna nie odwróci się od niego z powodu wyglądu. Jednak tego jak działa ta mikstura, że fizycznie nie zmienia, a tylko pobudza wyobraźnię, to było dla mnie zaskoczeniem. Film podobał mi się, fajna historia. Poruszyli ważny temat, bo co by kto nie mówił, wygląd odgrywa ważną rolę, ale nie jest najważniejszy. A przynajmniej nie dla wszystkich. I samą ładną buźką nie da się wszystkiego załatwić, ominąć nieprzyjemności, co też było pokazane w filmie.
Film nie nudził mnie ani chwili, nie jest długi, twórcom udało się dobrze przedstawić tą historię, bez zbędnego przynudzania czy wydłużania scen.