PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=835425}
6,6 6,6 tys. ocen
6,6 10 1 6632
5,3 16 krytyków

Cherry: Niewinność utracona
powrót do forum filmu Cherry: Niewinność utracona

CIekawy eksperyment. Zwłaszcza z obsadzeniem 12 latków w głównych rolach. Taki trochę Bugsy Malone.

1
katedra

Mam dokładnie to samo wrażenie. Zaraz ktoś mnie tu zjedzie, ale Tom Holland ma aparycję 15-latka. Grająca jego żonę Ciara Bravo tak samo przez co oboje są mało wiarygodni w takich rolach.

Ivelise

A widziała kiedyś Pani studenta? Bo nie sądzę xd

areczekcukiereczek1

Ta, tyle, że on ma tu grać doświadczonego wojną i narkotykami styranego człowieka. Słaby argument.

Ivelise

czy każdy bandyta musi mieć mordę troglodyty żeby był wiarygodny? Zastrzelić lub obrabować może gość z twarzą aniołka. Aparycja z charakterem i życiowym doświadczeniem nie ma nic wspólnego . tak że słaby argument

Globa

Masz totalnie rację , ale to jest film i jako filmożercy mamy jakieś schematy wpojone. Tomek nie pasuje na styranego wojną ćpuna, a Ciara wygląda na 15 lat przez co film na tym traci.

Sam byłem w MONie mając 19 lat wyglądałem na 13 i takie przypadki się zdarzają ale jednak kino rządi się swoimi prawami

dezertx

Mając 25 lat nie wpuścili mnie do klubu, wszyscy moi kumple weszli a ja musiałem szorować do domu po dowód. Bramkarze się ze mnie śmiali gdy powiedziałem że 5 lat jestem po wojsku, kopary im opadły gdy zobaczyli dowód. Życie pisze lepsze scenariusze niż filmowcy ;)

Globa

Znam ten ból, ale na dłuższą metę to my jesteśmy wygrywami -ja tam dalej flirtuje z małolatkami i to jest budujące :D

dezertx

To prawda, ogolony i ogarnięty wyglądam 10 młodziej ;)

Ivelise

Ma grać styranego wojną 25latka. Myślę, że człowiek nie musi być wiele lat na wojnie by siadło mu na psychikę. Poza tym po ostatnim filmik z Tomem "diabeł wcielony" uważam, że potrafi grać "nie cukierkowych" bohaterów. A Tom ma 25 lat także, nadaje się do roli :)

trufem

On wygląda na 15, nie 25.

Ivelise

Nie wygląda na 15, bez przesady. Ma po prostu taką młodzieńczą urodę. Przecież jest dużo ludzi, którzy kompletnie nie wyglądają na swój wiek, nie rozumiem w czym problem. Poza tym, wg mnie zagrał tutaj świetnie.

Nes_s

Zagral swietnie i wyglada na swoj wiek.