PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=407771}

Chmury nad Bagdadem

No End in Sight
2007
7,6 401  ocen
7,6 10 1 401
8,0 3 krytyków
Chmury nad Bagdadem
powrót do forum filmu Chmury nad Bagdadem

Film skłania do myślenia, budzi z obojetności i pozwala bliżej przyjrzeć się tej strasznej wojnie...

krowadi

chcialbym, obejrzec ten film, ale mam go tylko w jezyku angielskim a napisow za cholere dostac nie mozna, jesli ktos moze mi pomoc, bede wdzieczny, pozdrawiam ludzi z gustem i wyobraznia, tych bez z reszta tez

kaliniak

też bym zobaczyła ale
niestety nie ma napisów , może ktoś wie skąd można ściągnąć???

brodafi

dołączam się do prośby o napisy. wie ktoś gdzie znaleźć? :)

ocenił(a) film na 9
krowadi

Nie obudzi każdego, ba nawet nie skłoni do żadnej refleksji, próbowałem na kilku osobach, usnęli w połowie.
Ludzi ogłupionych może obudzić tylko ich bolące siedzenie, pewnie przyjdzie czas na każdego śpiocha, ktoś ich w te siedzenie w końcu kopnie i może wtedy się przebudzą.

ocenił(a) film na 8
mario977

Nie przebudzą się, w szczególności ci, którzy kręcą lody (od gminy po państwo). Jedni mają świadomość świństw, są cynikami; inni wolą nie widzieć i nie wiedzieć, są matołami; jeszcze inni kraczą- wbrew faktom - że to polityka, demokracja itd. itp., są pożytecznymi (dla kogo?) idiotami. Niestety, można łatwo przekonać się, jak niewielu ludzi patrzy na dokumenty, a jeszcze mniej zastanawia się nad nimi. Za jakiś czas doczekamy się - być może - bardzo ciekawych filmów o tzw, pandemii.