PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=532942}
7,0 31 tys. ocen
7,0 10 1 31061
6,1 22 krytyków
Chrzest
powrót do forum filmu Chrzest

Co tu robi Koterski?

użytkownik usunięty

Jak na niego patrzę, to mi się rzygać chce, sorry, ale on kojarzy mi się tylko z głupotą, prostactwem. Może oglądał już ktoś i wie czy często pojawia się on w tym filmie, bo nie wiem czy mam sobie od razu darować i oszczędzić nerwów, czy oglądać.
Z góry dzięki za odp.

Koterski pojawił się w tym filmie w kilku scenach i zrobił to naprawdę dobrze. rolą jaką zagrał chce chyba zerwać ze swoim "miśkowatym imidżem". nie napisałeś o jakie "prostactwo" Ci chodzi. takie które prezentuje swoimi rolami aktorskimi? jeśli tak to musi to robić w bardzo dobry skoro Cię to tak irytuje. a jeśli miałeś na myśli prostactwo poza sceniczne to wielu wyśmienitych aktorów okazuje się być w życiu prywatnym prostakami do potęgi.

motyla_noga

źle napisałem, ma być: (...)jeśli tak to musi to robić w bardzo dobry sposób skoro(...)

ocenił(a) film na 9
motyla_noga

Jak dla mnie idealnie pasuje do roli chłopaka który mówi dużo i też "dostaje" najwięcej...

ocenił(a) film na 9

koterski sie sprawdzil .. tez za idiota nie przepadam :) ale wywiazal sie z zadania ;-]

ocenił(a) film na 8
witold_Mega_hit_polsatu

Koterski jednak dla mnie ewidentnie nie jest aktorem - to śmieszna postać sprawdzająca się jedynie w rolach głupkowatych chłopców w równie głupkowatych komediach. Niestety nie ma on za grosz talentu i jego obecność w mediach zapewnia mu jedynie nazwisko ojca. W związku z powyższym mocno zmartwił mnie fakt, że zobaczę młodego Koterskiego i w tym filmie. Na szczęście jego rola jest niewielka i nie ma on zbyt wielu okazji do pokazania swojego "warsztatu", dzięki czemu nie ma wielu okazji do popsucia całego filmu... Podsumowując, polecam obraz mimo tej delikatnej wpadki przy obsadzie postaci.