PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=532942}
7,0 31 tys. ocen
7,0 10 1 31097
6,4 20 krytyków
Chrzest
powrót do forum filmu Chrzest

KOTERSKI

ocenił(a) film na 6

--CHYBA PIERWSZA ROLA GDZIE NIE GRAŁ IDIOTY I NAWET MI SIĘ PODOBAŁO

ocenił(a) film na 3
Reznik

Koterski kompletnie nie pasował do tej roli,niech lepiej pozostanie przy graniu idiotów,bo to mu przynajmniej wychodzi.Szczególnie scena w samochodzie,kiedy bełkotali o Mansonie.Miało to być stylizowane na klimat Tarantino,a wyszło tak,że jak to oglądałem to wstydziłem się za nich.Żenada.

ocenił(a) film na 8
Detoksynator

W mojej opinii film ten w ogóle nie nawiązuje do Tarantino (wręcz powiedziałbym, że to dwa przeciwstawne bieguny. U Tarantino najważniejsza jest zabawa formą, głównie kolażem zbudowanym z popkulturowych skrawków, natomiast u Wrony najważniejsza jest strona emocjonalna bohaterów). Scena o Mansonie miała za zadanie pokazać, że Ci gangsterzy to totalni idioci, którzy nie są zdolni do jakiejkolwiek autorefleksji. Właśnie tacy ludzi idealnie pasują na maszynki do znęcania się/zabijania.

Reznik

grał idiote bo idiota moze zagrac tylko idiote

ocenił(a) film na 6
Reznik

Przecież on jest idiotą to jak ma grać inne role?

ocenił(a) film na 3
axl2_2

Yntelygenci się wypowiedzieli... ten "idiota" zapewne już teraz zaszedł dalej niż wy kiedykolwiek leszcze.

Chociaż mi nie pasował w tym filmie,nie sądzę,żeby Koterski był idiotą..on ma taki swój styl i przynajmniej jest oryginalną postacią odstającą od szarego tłumu,ale jak widać inność kole niektórych w oczka...

ocenił(a) film na 8
axl2_2

znasz go? Rozmawiałeś kiedykolwiek z nim?

ocenił(a) film na 7
Reznik

Poza idiotyczną, w stylu Miśka, rozmową o Mansonie, dobra była scena jak rozmawiał z Jaśkiem w aucie.