PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=204503}

Ciężkie czasy

Harsh Times
2005
6,9 17 tys. ocen
6,9 10 1 16746
5,3 12 krytyków
Ciężkie czasy
powrót do forum filmu Ciężkie czasy

W sumie film fajny, ale trochę się dłuży i jest chaotyczny. Tak naprawdę świetny zaczyna być dopiero od momentu kiedy pojechał z kumplami do Marty. Uwielbiam tego typu zakończenia. Całość bez zachwytu. Główny bohater cały czas kojarzył mi się z Dannym z Fanatyka, nie wiem w sumie czemu.

ocenił(a) film na 10
dkf

nie no wyluzuj, caly film jest genialny, najlepsze fragmenty sa jak sie woza po miescie.

ocenił(a) film na 8
black_bastard

No bez przesady, genialnym to bym go na pewno nie nazwała, co najwyżej dobrym. Połowa filmu to jak by przydługi wstęp, już mi się zaczynał nudzić.

ocenił(a) film na 10
dkf

A kogo to obchodzi czy bys go nawzala genialnym?"Calosc bez zachwytu"?To proponuje wracac do Harry Potera.
Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 9
dkf

Dla mnie ten film jest genialny, ale to kewstia gustu. Nie lubię happy endów w filmach i zawsze mnie one wkurzają - tu od początku było wiadomo, że wszystko się dobrze nie skończy, a mimo tego zakończenie to majstersztyk. Po nim żałowałam, że tego happy endu jednak nie było... Dla mnie film wymiata i daje niezłego kopa. Przynajmniej mi dał, a oglądam naprawdę sporo i większośc filmów spływa po mnie jak woda po kaczce. Ten nie - kończy się, a człowiek nadal o nim myśli. I o to chodzi w dobrym filmie.

antra

Film mi się podobał: trzymający w napięciu , thriller, momentami zabawny (dialogi dwójki przyjaciół). Znakomity - jak zwykle- Christian Bale, jest najmocniejszą stroną filmu.

Euhenia_filmweb

Christian zagrał rewelacyjnie, uwielbiam go w tej roli :))) jest taki HOT! :P