PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=204503}

Ciężkie czasy

Harsh Times
2005
6,9 17 tys. ocen
6,9 10 1 16746
5,3 12 krytyków
Ciężkie czasy
powrót do forum filmu Ciężkie czasy

9/10

ocenił(a) film na 9

perę lat masz już ten film nigdy o nim nie słyszałam..ale wczoraj przez przypadek zaczęłam go oglądać i bardzo mnie zaciekawiły,coś innego i nie przewidywalnego nie spodziewałam się że tak się zakończy ..

ocenił(a) film na 5
natalcia24

lol ale zeby od razu 9 dawac,mala przesada.

ocenił(a) film na 9
sanczopansa

wkurza mnie to ciągłe ocenianie, kto ile dał punktów na jaki film, zaglądanie do profilu, kto co ocenił i na ile, krytykowanie , komentowanie...... Każdemu podoba się coś innego. Ja też dałam 9, obejrzałam wczoraj ten film. Nie ma w nim jakiejś szybkiej akcji, jest skupienie na przyziemnych sprawach - typu telefony od pracodawców itd, dla mnie to budowanie napięcia, pokazywanie prostych spraw, które każdego dotyczą. W środowisku, -które dla przeciętnego Kowalskiego jest kompletnie obce... Wszystko jakieś bardzo niebezpieczne, jakby się prosiło o coś złego....Spodziewałam się tragicznego końca, nie wiedziałam tylko w jaki sposób ono nastąpi. Główny aktor - cóż, wyobraźnia działa, zwłaszcza u kobiety...Natomiast czytając streszczenia przed obejrzeniem filmu ,dowiedziałam się że powstał na podstawie osobistych doświadczeń reżysera, czy scenarzysty. Nie wiem czy to prawda. Pozdrawiam wszystkich "lol" - cóż to za słowo. Uprzedzam że nigdy nie czytam odpowiedzi na swoje komentarze

ocenił(a) film na 5
marzenaga

'Uprzedzam że nigdy nie czytam odpowiedzi na swoje komentarze' <--w takim razie nie korzystaj z czegos takiego jak forum.

nie odpisuj.

ocenił(a) film na 5
marzenaga

tu masz na przyszlosc zebys wiedziala co to znaczy : http://www.miejski.pl/slowo-LOL

ocenił(a) film na 9
sanczopansa

każdy ma swój gust i ocenia jak mu się podoba .Podobno o gustach się nie dyskutuje..może i nie było jakieś porywistej akcji ale jak dla mnie super;]

ocenił(a) film na 8
natalcia24

a ja daje 10 i sie zupelnie tego nie wstydze!! film warty swojej oceny..