Moim zdaniem Christian Bale w jednej ze swoich najlepszych ról.
Bo Bale to dobry aktor który świetnie przygotowuje się do roli.
Zobacz sobie chociażby tutaj:
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/488319_10150956699681931_10148952 85_n.jpg
;)
Właśnie oglądam ostatnio jego filmy i coraz bardziej go doceniam.Zastanawiam się który aktor jest tak wszechstronny.Zawsze jakiemuś czegoś brakuje i myślę że nie zagrałby roli twardziela,ćpuna,inteligenta,wariata,pierdoły,luzaka,romantyka.Przeglądam aktorów i myślę że w te postacie dobrz wcieliłby się Brad Pitt.
Hmmm Pitt od dłuższego czasu jest naprawdę dobrym aktorem. Dla mnie jednak nr jeden niezmiennie pozostaje Johnny Depp ;)
Myślę że Depp nie dałby rady zagrać takiego psychopaty jak choćby De Niro w filmie Przylądek strachu.Ma za grzeczną twarz.
Zgadzam się to co zagrał to jest mistrzostwo, kilka filmów obejrzałem z jego udziałem, ale ten najlepiej odegrał i jeszcze inna fryzura, kapitalnie zagrał, polecam film
Bale świetny, choć chyba nie tak dobry jak w Mechaniku czy Equilibrium. A sam film nie był już tak dobry, bardzo nierówny. Na dobrą sprawę możnaby rozpocząć jego oglądanie od połowy bez jakiegoś większego uszczerbku dla fabuły. Wszystko co najważniejsze dzieje się w drugiej połówce filmu. Wciągający, ale niestety dosyć banalny...
O to właśnie chodzi, aby każdy mia swój gust :)
Tak jak piszesz, film nie był rewelacyjny, ale rola Bale'a była niezła.
Mnie natomiast nie przekonuje Equilibrium jako całość, choć oglądałem kilka razy.
Ilu widzów, tyle gustów ;)