czy ktoś zna ścieżke dźwiękową do filmu lub pierwszą piosenke (czy tam muzyczke) na poczatku filmu w scenie ataku marines na jakis tam arabów?:D
1. "Ain't No Future In Yo' Frontin'" - MC Breed 3:58
2. "Dazzey Duks" - Duice 3:59
3. "Play At Your Own Risk" - Planet Patrol 7:50
4. "Party's Just Begun" - Freestyle 5:47
5. "Change On Me" - Cynthia 4:16
6. "Reach Out, I'll Be There" - Four Tops 2:59
7. "Don't Lay Your Funky Trip On Me" - Senor Soul 3:29
8. "Murio La Flor" - Los Angeles Negros 3:20
9. "Return of the Tres" - Delinquent Habits 4:15
10. "Harsh Opening" - DJ Muggs 2:26
11. "Harsh Score Medley" - Graeme Revell
od razu agresja, mowie tylko ze nie ma tego na emule, o torrencie nawet nie mysle. interesuje mnie tylko ta przedostatnia Opening
a przy okazji, mógłby ktoś powiedzieć jak nazywa sie utwór, który leci w trailerze? Wiem, że jest on takze w grze Total Overdose.
Brandy, wez skrobnij please skad sciagnac te piosenki. Mi tez sie bardzo podobala sciezka dzwiekowa...
masz moze je wszystkie na kompie? bylbym wdzieczny... ja nie moge znalezc nigdzie :/
tez nie moge znalezc nie znam sie na DC i tym drugim :) je poszukuje głównie tej pierwszej nuty z filmu :) jezeli mało zajmuje byłbym wdzieczny gdybys podesłał na wojtas@borek.pl
jaki tytuł nosi kawałek przy którym główni bohaterzy jadą furą po wypaleniu sqna który wcześniej zwędzili temu śmiesznemu dilerowi??
tak pozatym to film dojebany jest:))
brandy - mógłbyś wysłać mi te dwa kawałki jak masz ? na tym pierwszym bardziej mi zalezy...bo jest swietny.
Harsh Opening - DJ Muggs
Harsh Score Medley - Graeme Revell
z góry Dzieki...Pozdrawiam!