PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=204503}

Ciężkie czasy

Harsh Times
2005
6,9 17 tys. ocen
6,9 10 1 16746
5,3 12 krytyków
Ciężkie czasy
powrót do forum filmu Ciężkie czasy

Marny gniot,glupie pseudogansterskie gadki,bezsensowna akcja
wogole caly film tak beznadziejny,Najglupszy film jaki w zyciu ogladalem!!!!
Szczerze,Omijac z daleka!!!

ocenił(a) film na 9
kordyk

Gratulacje udało ci sie ! wygrales konkurs na najgłupszy komentarz jaki przeczytalem na filmwebie:)nagrada w konkursie jest gniot:)

ocenił(a) film na 8
koRba1910

yep:]

ocenił(a) film na 7
parycio

Zgadzam się z przedmówcami. Zero argumentów tylko krytyka - tak zachowuje się dziecko.

kordyk

głupoty opowiadasz - ciekawy film - nie to co te nudne głupie komedyjki romantyczne dla debili.

ocenił(a) film na 7
kordyk

oj wybacz, nie każdy film to "Ojciec chrzestny", więc jeśli oczekujesz aby normalny, fajny, ciekawy film był od razu arcydziełem światowego kina, to jesteś niepoważny... Film jak film, można pooglądać, do słabych z pewnością nie należy. A poza tym jeśli krytykujesz film, to podaj sensowne argumenty, bo jak na razie rzucasz pustymi słowami.

ocenił(a) film na 8
kordyk

właśnie, prozimy o argument

kordyk

Chyba mało filmów w życiu oglądałeś. Czyżby rodzice dopiero niedawno wstawili Ci tv do pokoju?

derjak

nio:) i to kolorowy:)))

kordyk

napisz mi jakąś krutką liste dobrych filmów jeśli ten to szajs.ciekawe co ty oglądasz jak to jest dnem

ocenił(a) film na 9
Bugatti1001hp

NIE CZYTAJCIE TYCH TOTALNYCH BZDUR! Film jest wyłącznie dla fanów tak owego gatunku.Jeżeli ktoś nie trawi tego typu filmów niech nie obraża pozostałych ludzi bo o gustach się nie rozmawia jak mawiają.Dla mnie 9/10 świetny Christian Bale.