bo tylko faceci zrozumią ten fim a laski pewnie się oburzą bo pomyślą że tylko w tym filmie goście się tak zachowują (rozmowy o dupczeniu piciu forsie i jaraniu) - ale przecież tak nie jest :p
"bo tylko faceci zrozumieją", oczywiście kolejny frajer który uważa że tylko faceci mają mózgi. Paradoksalnie z twojego komentarza wynika że to ty nie tryskasz inteligencją i tak na prawdę nie masz pojęcia o kobietach, bo wyobraź sobie że kobiety to nie tylko kwiatki, błyskotki i nosorożce z barwną grzywą skaczące po kolorowej tęczy.
Mi osobiście film się bardzo podobał i ani trochę nie poczułam się oburzona. Bale po raz kolejny udowodnił że należy do tej samej rangi co de niro czy pacino.
poza tym zapewniam cię że kobiety nie są takie naiwne jak ci się wydaje, a przynajmniej większość z nich.
,,nie tryskasz inteligencją i tak na prawdę nie masz pojęcia o kobietach" :) to było szczere może złośliwe ale prawdziwe a ja wole ludzi szczerych niż fałszywych więc dzięki za komentarz :D p.s. co do naiwności kobiet to temat morze więc może kiedyś o tym pogadamy pozdrawiam:)
Tylko dla facetów? Chyba sobie kpisz..
white_shadows dobrze to ujęłaś. Kobieta to nie tylko wszystko ładnie pięknie, kolorowo, o słoneczko wychodzi, o jak oni się kochają..
Film zapada w pamięć na długo. Nieprzewidywalne zakończenie, nietuzinkowa gra Bale'a - według mnie zagrał wyśmienicie, bardzo realistycznie (chyba najlepsza jego rola z tych które widziałam). Minęło trochę czasu odkąd obejrzałam Harsh Times, a on nadal mnie trzyma. Ciągle mam wrażenie, że żyje w realiach przedstawionych w filmie. Dawno nie było u mnie czegoś takiego, dlatego ta produkcja ląduje u mnie w ulubionych.
Podsumowując wszystko co było dobre oraz złe strony, to że film na pewno nie zostanie przeze mnie szybko zapomniany, ciekawie przedstawione postacie, klimat chciałam dać 9/10 ale że bardzo lubię CB skusiłam się na 10. :)
Polecam
Naelos przykro mi to stwierdzić ale jesteś dziewczynko trochę ograniczona,nie będę tracił czasu na pisanie do takiego prostaka jak ty ale uważaj bo może to być jeden z twoich ostatnich postów na tym portalu już zostały podjęte pewne kroki wobec Ciebie i na przyszłość pomyśl nim coś napiszesz to nie boli.
Dziewczyny już ci wcześniej wyjaśniły, jakie głupoty napisałeś, więc ja już sobie daruję. Jestem dziewczyną, na dodatek oglądam sporo i to od lat, więc uważam się za "wyrobioną" kinomankę - rzadko kiedy jakiś film oglądam i stwierdzam, że rewelacja, to jest zaledwie kilka filmów na rok. Ten właśnie jest jednym z nich - REWELACJA! Tym bardziej, że po tym filmie niczego wielkiego absolutnie się nie spodziewałam, tym większe było moje pozytywne rozczarowanie. Ja naprawdę b. lubię tzw. mocne "męskie" kono:-) I jestem pewna, że rozumiem te filmy z pewnością lepiej niż ty!
Cholera ale byś się zdziwił jakbyś był obecny kiedyś przy rozmowie dziewczyn : ). Skoro jesteś taki pewny, że gadanie o "dupczeniu" i "jaraniu" jest męskie to lepiej unikaj koleżanek bo ci się rozsypie światopoglądowy grunt pod nogami : ). Pozdrawiam.
zapewniam, nie tylko dla facetów !
uwielbiam ten film :) widziałam go już kilkanaście razy i nigdy mnie nie znudził, rola Christiana znakomita:D i te dialogi :D
film wymiata!
dziewczyny dzięki za krytykę - sam temat miał troche charakter prowokacji i nie chciałem żadnej przedstawicielki płci pięknej obrazić - co do rozmów dziewczyn oj byłem i słyszałem ;)
Chyba płeć nie ma wpływu na to czy film się spodoba czy nie. Mój kumpel lubi na przykład "Pamiętnik" i "Zmierzch" a to podobno typowo babskie filmy he.