włąsnie sciagnołem i obejrzałem zwiastun tego filmu i zapowiada sie interesujaco a na ostatnie slowa zwiastunu chciałbym jak najszybciej odpowiedziec twierdząco.
- czekam na premiere w PL
stary nie licz na to :(
Ja też bardzo chcę ten film obejrzeć, ale nie ma co liczyć, że film trafi do polskich kin. W USA przepadł zupełnie. Muszę zlecić kumplowi ściągnięcie go z neta, bo się sam nigdy nie doczekam. Wierzę w Aronofskye'ego i w jego zdolności do pisania rewelacyjnych, oryginalnych scenariuszy.
zdecydowanie: NIE
Dziwnym zbiegiem okoliczności zdobyłem ten film i... muszę powiedzieć ze niestety, ale jestem zawiedzony i zdecydowanie odradzam.
To co widziałem ogladajac zwiastun całowicie mnie zmyliło :(
Film już na początku jest wyjaśniony w tak oczywisty sposób ze nie ma sensu oglądać go do końca. Ja to zrobiłem z nadzieją jednak ze to, co widziałem i usłyszałem na wstępie oraz po niewymagającym wysiłku intelektualnym jest jednak mylne i jak to bywa w filmach "grozy" wszystko się może okazać nieprawdą. Wiec zacisnąłem kciuki i oglądałem dalej. Im bliżej końca tym moje obawy wzrastały a film kończy się bez oczekiwanego tak mocno zaskoczenia. Nic nowego nie wymyślono, te same sceny, co w wielu już filmach o łodziach podwodnych z jedną innowacja. Ktoś, Coś straszy jednak już na początku jak wspomniałem wszystko jest oczywiste. O dosyć mało przekonywującym aktorstwie i niezbyt rewelacyjnym podkładem muzycznym nie ma co się rozpisywać. Jak sam film... nędza.