Przyznaję, że długi film ale bardzo ciekawie zrealizowany. Krótko i na temat interesujący temat (pomysł) ciekawa reżyseria, kunszt rzemiosła Pita, ciekawe zdjęcia no i to wszystko zwieńczone piękną muzyka Desplata. Film koniecznie trzeba zobaczyć.Brawo!!!
Chyba chodziło mu o to że opowie krótko i na temat o filmie, a nie
"Długi film, ale krótko i na temat? :)" :P
No i to jest atut tego filmu ze przez tak długi film nie nudzi.Osobiście doszedłem do momentu gdy Benjamin był na statku podczas wojny,bo musiałem przełączyc na...urwał;] Ale w niedziele zamierzam obejrzeć cały.Nie obejrzałem całego filmu,ale niesamowicie,fantastycznie,zabójczo wciąga!
Dla osób nie wiedzących do czego służą znaki interpunkcyjne, po kropce jest nowe zdanie czyli nowa myśl...naprawdę myślenie nie boli...
Super że nowa myśl. To znaczy, że teraz, dzięki kropce mogę olać to, co napisałem w zdaniu poprzednim i napisać coś całkowicie z nim sprzecznego? Poza tym, skąd ta idiotyczna postawa obronna? Wytknąłem Ci tylko błąd.
Zresztą uczyć będziesz Mnie mógł dopiero wtedy, gdy sam nauczysz się poprawnie stosować znaki interpunkcyjne. "Krótko i na temat interesujący temat (pomysł) ciekawa reżyseria"
Dziwne, wchodzę na forum o filmie a mam wrażenie jakbym wróciła się do podstawówki i uczyła poprawnej interpunkcji.
A tak na temat to film genialny, polecam!
Wszystko elegancko ale żeby temu filmowi dać dziesiątkę to już przesada. Nawet nie jest cieniem "arcydzieła".
a mnie "kunszt rzemiosła Pita" tak w tym filmie dobił, że mam uraz i do filmu, i do Brada, w życiu takiego drewna nie widziałam...