Ciekawy przypadek Benjamina Buttona

The Curious Case of Benjamin Button
2008
7,7 518 tys. ocen
7,7 10 1 518182
6,6 68 krytyków
Ciekawy przypadek Benjamina Buttona
powrót do forum filmu Ciekawy przypadek Benjamina Buttona

10/10

ocenił(a) film na 10

Przyznaję, że długi film ale bardzo ciekawie zrealizowany. Krótko i na temat interesujący temat (pomysł) ciekawa reżyseria, kunszt rzemiosła Pita, ciekawe zdjęcia no i to wszystko zwieńczone piękną muzyka Desplata. Film koniecznie trzeba zobaczyć.Brawo!!!

adriansl

Długi film, ale krótko i na temat? :)

Alem

Chyba chodziło mu o to że opowie krótko i na temat o filmie, a nie
"Długi film, ale krótko i na temat? :)" :P

ocenił(a) film na 7
adriansl

dla mnie trochę za długi, ale nie zmienia to faktu, że warto obejrzeć-niezły

ocenił(a) film na 10
grzecho_7

No i to jest atut tego filmu ze przez tak długi film nie nudzi.Osobiście doszedłem do momentu gdy Benjamin był na statku podczas wojny,bo musiałem przełączyc na...urwał;] Ale w niedziele zamierzam obejrzeć cały.Nie obejrzałem całego filmu,ale niesamowicie,fantastycznie,zabójczo wciąga!

ocenił(a) film na 9
adriansl

To kurcze w końcu... krótki, czy długi?!

ocenił(a) film na 10
AnonimekFILM

Dla osób nie wiedzących do czego służą znaki interpunkcyjne, po kropce jest nowe zdanie czyli nowa myśl...naprawdę myślenie nie boli...

ocenił(a) film na 9
adriansl

Super że nowa myśl. To znaczy, że teraz, dzięki kropce mogę olać to, co napisałem w zdaniu poprzednim i napisać coś całkowicie z nim sprzecznego? Poza tym, skąd ta idiotyczna postawa obronna? Wytknąłem Ci tylko błąd.

ocenił(a) film na 9
AnonimekFILM

Zresztą uczyć będziesz Mnie mógł dopiero wtedy, gdy sam nauczysz się poprawnie stosować znaki interpunkcyjne. "Krótko i na temat interesujący temat (pomysł) ciekawa reżyseria"

AnonimekFILM

Dziwne, wchodzę na forum o filmie a mam wrażenie jakbym wróciła się do podstawówki i uczyła poprawnej interpunkcji.
A tak na temat to film genialny, polecam!

użytkownik usunięty
adriansl

Ojciec Chrzestny trwa dłużej a i tak jest genialny

ocenił(a) film na 8
adriansl

Wszystko elegancko ale żeby temu filmowi dać dziesiątkę to już przesada. Nawet nie jest cieniem "arcydzieła".

adriansl

a mnie "kunszt rzemiosła Pita" tak w tym filmie dobił, że mam uraz i do filmu, i do Brada, w życiu takiego drewna nie widziałam...

użytkownik usunięty
smerfetka

wlasnie tez mialem to napisac. Pittowi za jego kunszt rzemiosla podziekujemmy w tym przypadku