Ciekawy przypadek Benjamina Buttona

The Curious Case of Benjamin Button
2008
7,7 518 tys. ocen
7,7 10 1 518182
6,6 68 krytyków
Ciekawy przypadek Benjamina Buttona
powrót do forum filmu Ciekawy przypadek Benjamina Buttona

Co tu dużo mówic, dla jednych filmy Burtona są zwykłymi średniakami, dla drugich głębokimi i świetnymi filmami, a dla jeszcze innych są po prostu gniotami. Jak pewnie zauważyliście po tytule tematu ja jestem w "tych drugich" ; ) Genialny film wart obejrzenia i polecenia :)

ocenił(a) film na 8
MadNail

eeeee przepraszam ale ale co Tim Burton ma wspólnego z tym filmem???

ocenił(a) film na 8
MadNail

Chłopie!!! Ty o filmach Tima Burtona nie masz zielonego pojęcia, jeśli zestawiasz go z Davidem Fincherem. Fincher i Burton to dwa inne zestawienia światów, inny rodzaj kina, inne rodzaje odwołań. Dla ciebie to pewnie jedno i to samo, ale niestety to nie jest jedno i to samo:)))

MadNail

może to jakaś prowokacja?

MadNail

Nobla dla zalozyciela tematu:) haha

użytkownik usunięty
MadNail

Eeee... aha.

ocenił(a) film na 10
MadNail

Co za faux pas... Współczuję. Naprawdę. Nie ma to jak pośpieszyć się z komentarzem i nie mieć jak tego cofnąć.
Ale zgadzam się, że film był dobry :)
No i wiesz... no nie mogę się powstrzymać... bo domyślam się, że po filmie Gnijąca panna młoda Tima Burtona patrząc na tytuł to było zwykłe przejęzyczenie/niedopatrzenie, ale... no PATRZ dokładniej następnym razem! ;P

MadNail

Ej przestańcie "MadNail" ma racje... dla mnie filmy Tima Burtona są genialne... jego wyobraźnia i w ogóle.. ale inni powiedzą że to gnioty...
Człowiek który zrobił ten temat po prostu myślał że jest w miejscu w którym go nie było... a znalazł się gdzie indziej... i taki o to efekt...

ps. film na prawdę warty obejrzenia i polecenia
ps2. Finchera też lubię :)