Dawno nie oglądałam tak ciekawego filmu. Bardzo mi się podobał. Interesująca fabuła. Wzruszający, ambitny, dobra gra aktorska
popieram...mimo, ze czas trwania początkowo mnie przeraził to ani troche film mi sie nie dłużył i oglądałem z zaciekawieniem do samego końca... jest to naprawde kawał porzadnego kina, a dawno nic nie robilo na mnie wrazenia, scenariusz plus rezyseria poprostu ponad przecietnosc, aktorzy swietnie prowadza swoje role, a calosc sklania do refleksji nad wlasnym zyciem...a raczej tym co z niego pozostalo...
szkoda tylko, ze jest tu wiele negatywnych opinii ludzi, ktorym film nie przypadl do gustu...no coz, nie wiem czego sie spodziewali po tym filmie...wiem jednak na pewno, ze jest to pozycja, ktora kazdy powinien zobaczyc, nie koniecznie jednak na spontanie, potrzebny jest wolny, cichy i spokojny wieczor, najlepiej w towarzystwie jakiejs uroczej panny ;) jednym slowem moze sie przydac na 14go ;)
w skrocie: zachecam do obejrzenia, jednak nie ogladac na sile...jest to DOBRY FILM!!!!!!