Ciekawy przypadek Benjamina Buttona

The Curious Case of Benjamin Button
2008
7,7 518 tys. ocen
7,7 10 1 518182
6,6 68 krytyków
Ciekawy przypadek Benjamina Buttona
powrót do forum filmu Ciekawy przypadek Benjamina Buttona

Jedyny morał jaki wyniosłam z tego filmu to : rodzimy się w pieluchach i umrzemy w pieluchach!!!!!!!!!!!!! Byłam w kinie pare dni po premierze i z nudów sms-y pisałam.

ocenił(a) film na 7
nessi94

Lilo i Stich 2 10/10. Lol. UMRZYJ, ZGIŃ, PRZEPADNIJ BEZMYŚLNY TROLLU!

ocenił(a) film na 10
nessi94

pisz dalej dziecko te smsy i nie zajmuj sie chodzeniem do kina

ocenił(a) film na 8
nasrallah

No to za mądrego morału nie wyciągnęłaś. Współczuję z jednej strony...

ocenił(a) film na 8
nessi94

jesli 94 to Twoj rok urodzenia, to obejrzyj ten film, gdy naprawde kogos pokochasz - wtedy zmienia sie wszystko (ja myslalem podobnie w Twoim wieku, i wiem, ze wtedy tez bym ocenil ten film tak jak Ty, jednak teraz...teraz oceniam go zupelnie inaczej :)) czasami warto spojrzec na filmy, przemyslenia, to co mowili nam rodzice, ba! a nawet ksiazki! - z perspektywy czasu, czlowiek dorasta i zaczyna wiecej pojmowac

ocenił(a) film na 9
dumont89

Ja jestem z 94, film mi się niesamowicie podobał, nie doświadczyłem nigdy miłości ale zrozumiałem wszystko myślę że w dużej mierze. To nie jest na pewno film dla osób w moim wieku pasjonujących się nieskończoną akcją, przemocą czy głupawymi horrorami lub co gorsza dziewczyn od disneyowskich komedii. Film świetny pobudza do myślenia jest bardzo intrygujący i jednocześnie tajemniczy nawet tragiczny (ja tak to odebrałem).

ocenił(a) film na 10
StorN_filmaniak

pfff, ja jestem dziewczyną od disneyowskich... animacji! i Benjamin Button jest jednym z moich ulubionych filmów!
proszę nie szufladkować...

ocenił(a) film na 8
dumont89

Wszystko pięknie i trafnie powiedziane, ale obawiam się, że z niego nic dobrego nie wyrośnie;)

nessi94

Film niby zwykły, a tak naprawdę niezwykły... Co prawda długi, ale warty obejrzenia! Również jestem z rocznika 94, prawdziwej miłości jeszcze nie przeżyłam, ale swoje wiem. Gorąco polecam wszystkim ten film! Piękny w każdym calu! ;)