Podobał Ci się film?
Wywarł na Tobie olbrzymie wrażenie?
Zapadł Ci w pamięć?
WPISZ SIE JAK FAN FILMU "CIEKAWY PRZYPADEK BENJAMINA BUTTONA" !
Wszyscy tu wyrażają swoje zachwyty (11/10!), ale nikt nie napisał dlaczego ten film uznaje za arcydzieło. Jestem naprawdę ciekawy Waszych argumentów. Temat jest arcyciekawy, ale moim zdaniem film/opowieść nie wykorzystuje jego potencjału.
Film jest super, niesamowita charakteryzacja Benjamina :) świetna rola Brada Pitta :) 9/10
A najlepsza scena według mnie z całego filmu to ta, kiedy przywozi swojego ojca, by zobaczył wschód słońca. Rewelacja.
niektóre filmy po prostu muszą być długie by wystarczająco wykorzystać swój potencjał. tak jest i w tym przypadku :)
jak dla mnie film jest poruszający 75%od początku jest sumpatycznie pokazane ale końcówka naprawde przykra ale dobra.10/10.
Kto według was zagrał najlepiej ??? Według mnie Brat Pitt świetnie zagrał jako Benjamin :p
wartościowy i wzruszający film, wywarł na mnie wrażenie. szczególnie do gustu przypadły mi początkowe sceny filmu opowiadające o "młodym" benjaminie, to było niesamowite, końcówka również była świetna.
9/10
OLŚNIEWAJĄCO PIĘKNY FILM...OGLĄDAŁAM GO Z ZAPARTYM TCHEM;*...po obejrzeniu nie mogłam przestać o nim myśleć...a niewiele filmów wywołuje takie emocje;D
Niesłusznie pominięty w najważniejszych kategoriach przez Amerykańską Akademię Filmową. Zdecydowanie najlepszy film ubiegłego roku.
Pozdrawiam
Może nie jestem wielkim fanem filmu. I za arcydzieło tego nie uważam. Ale film jest przyjemny w odbiorze. Taka zwykła bajeczka w sam raz na wieczór w środku tygodnia na odpoczynek :D Nie widzę żadnego większego morału. jest jakiś? daję 8/10
Arcydzieło.
Jeden z niewielu filmów, który mnie wzruszył. Szokujący, "mądry", mający w sobie to coś, co nie pozwala o nim zapomnieć. Oscary zasłużone moim zdaniem.
Jeden z najlepszych filmów jakie widziałem,10/10.Końcówka rzeczywiście przykra,ale z drugiej strony,gdyby starzał się normalnie to również by nic nie pamiętał.
O tak, film był świetny. Miał klimat, piękne zdjęcia, wspaniałą obsadę i magizną muzykę. Oglądałam go przedwczoraj i cały czas mam przed oczami Daisy - Cate Blanchett jak zwykle olśniewająąca.