Ciekawy przypadek Benjamina Buttona

The Curious Case of Benjamin Button
2008
7,7 518 tys. ocen
7,7 10 1 518182
6,6 68 krytyków
Ciekawy przypadek Benjamina Buttona
powrót do forum filmu Ciekawy przypadek Benjamina Buttona

Genialny!!!!

ocenił(a) film na 10

100% finezji! Pamiętam jakiś czas temu widziałem trailer tego filmu i powiem szczerze, że sceptycznie do niego podchodziłem, ale po pierwszy 10 minutach oglądania wiedziałem, że bedzię to znakomity film. Fantastyczny pomysł scenariusza sprawia, że nie można oderwać się od filmu nawet na sekundę. Dziwię sie tym, którzy mowią ze film jest żenadą bo dziecko rodzi sie jako staruszek (przecież gatunek tego filmu to fantasy) Pomysł jest piękny, film moim skromnym powinien otrzymać wiele nagród. Rzadko można obejrzeć tak dobry film, gorąąąco polecam!

ocenił(a) film na 9
bargi

Film przepiękny. Cudownie pokazana historia przemijania, przemijania w odwrotnym kierunku. Film godzien swoich nominacji oskarowych. Te ponad dwie i pół godziny oglądania, były niesamowitą przygodą od pieluchy do pieluchy. Choć wiadomo od samego początku jak film się skończy, to warto poświęcić dłuższą chwilę na obejrzenie. Kreacja aktorska świetna. I tak jak kolega wyżej, gorąco polecam. :)

ocenił(a) film na 5
natou

Spadaj na szczaw

HRA

Powalająca argumentacja, a film był rewelacyjny. Trochę mu do arcydzieła brakuje, ale tytuł niewątpliwie godny polecenia, świetnie nakręcony i przede wszystkim ma swój klimat.