Jeden z najlepszych filmów jakie widziałem w życiu (widziałem bardzo bardzo dużo) wprost genialny z przesłaniem inteligentny poruszający.
nie mówiąc już o znakomicie odegranych rolach przez Pitta i piękną Cate Blanchett
napewno widziałeś dużo ,jak dla ciebie Opowieści z Narnii: Podróż Wędrowca do Świtu to arcydzieło to wszystko jasne
jeśli na wstępie obrażasz ludzi, którzy się z Tobą nie zgadzają, to tylko sobie wystawiasz bardzo niepochlebne świadectwo. i jeszcze wyświadczasz niedźwiedziom przysługę fanom tego filmu - bo twoja wypowiedź może być zinterpretowana jako dowód niskiej inteligencji i tak samo niskiej kultury odbiorców tego filmu. A Blanchett jest piękna? Z której strony? Zdolna, tak, ale piękna?
piękno jest subiektywną opinią każdego z nas, poddaje się względności i.... mówię to jako kobieta, a więc można domniemywać, iż jestem w ty względzie obiektywna z racji tego, iż rzadko, która kobieta mówi o drugiej kobiecie pochlebne słowa.. w stu procentach zgadzam się z powyższą odpowiedzią w temacie, nie można obrażać ludzi tylko dlatego, że kierują się innymi wartościami odbiorczymi, sam Tak napisałeś, a dwa zdania później zniżyłeś się do poziomu osoby, którą strofowałeś - taka mała dygresyjka ;-))