Ciekawy przypadek Benjamina Buttona

The Curious Case of Benjamin Button
2008
7,7 518 tys. ocen
7,7 10 1 518171
6,6 68 krytyków
Ciekawy przypadek Benjamina Buttona
powrót do forum filmu Ciekawy przypadek Benjamina Buttona

Przypomina mi Benjamina :D

ha ha dokładnie!! momentami miałam to samo wrażenie:D

ocenił(a) film na 10

Na Demotywatorach to wyczytałeś geniuszu?

użytkownik usunięty
IkaWero

nie, na motywatorach palancie. :]

ocenił(a) film na 10

Nie nazywaj mnie palantem, bo mnie nie znasz!!!

użytkownik usunięty
IkaWero

to samo do ciebie...

ocenił(a) film na 10

"Geniusz" to według ciebie obraźliwe stwierdzeni? To jak mam cię nazywać?

użytkownik usunięty
IkaWero

Tak jak powiedział "ninja_4" jest to obraźliwe stwierdzenie gdy wypowiedasz to w sposób ironiczny. Na imię mam Wiktor. Tak możesz mnie nazywać. Nice to meet you, NOT!

ocenił(a) film na 3

fakt, ikawero, straszny z ciebie palant z tego, co nam tu przedstawiasz, tego nie mozna ci odmowic

ocenił(a) film na 10

Hej, Wiktor! Udowodnij mi że któryś z tych głupawych demotów (link na końcu) o Benjaminie z Ibiszem w roli głównej został stworzony przez ciebie, a przeproszę cię na forum. Co oczywiście nie zmieni faktu że porównywanie jakiegoś show - palanta do takiego wspaniałego filmu jest inteligentne.
www.demotywatory.pl/szukaj?q=ciekawy+przypadek+benjamina+but tona&where=wszystkie&when=inf&size=max

użytkownik usunięty
IkaWero

Demotywatory ostatnio odwiedziłem na początku września. Film obejrzałem 19 pazdziernika. Kur** mać, już mnie szlag trafia. Te cholerne demoty są jakimś wyznacznikiem ideii lub bytu?! Mam w dupie tą strone internetową i to co sądzisz o moim porównaniu, który był żartem.

ocenił(a) film na 10

A ja mam gdzieś twoją historię odwiedzanych stron. Mam gdzieś co sądzisz o demotach i mam gdzieś twój nie śmieszny i niedorzeczny żart. Wybacz że nie mam tak zajebistego poczucia humoru jak ty i że wtrąciłam się do twojej dyskusji, by wyrazić swoje zdanie na temat twojej opinii.

użytkownik usunięty
IkaWero

To po jakiego chuja tu jeszcze jestes? Idz na swoje demoty i tam zostań z resztą dzieci neo. baj

ocenił(a) film na 9
IkaWero

Ale palantem jesteś ..... Geniusz powiedziany w sposób ironiczny jest obraźliwy więc dlaczego jego obrażasz palancie skoro go nawet nie znasz ???? Jesteś hipokrytą

ocenił(a) film na 10
ninja_4

Po pierwsze: to nie była ironia tylko sarkazm. Po drugie: zgadza się, jestem hipokrytką, a tobie nic do tego.

ocenił(a) film na 10
IkaWero

oj oj... taka beznadziejna rozmowa pod tak pięknym filmem... według mnie powinniście oboje dostać bana, bo nie piszecie na temat ;]
a co do filmu, to jest jeden z najlepszych, jakie widziałam, ale obejrzeć go można tylko raz - nie chcę utracić niektórych przeżyć oglądając go po raz drugi.
10/10

ocenił(a) film na 10

to wy nie wiecie to jest jego autobiografia