Tak jak powiedział "ninja_4" jest to obraźliwe stwierdzenie gdy wypowiedasz to w sposób ironiczny. Na imię mam Wiktor. Tak możesz mnie nazywać. Nice to meet you, NOT!
fakt, ikawero, straszny z ciebie palant z tego, co nam tu przedstawiasz, tego nie mozna ci odmowic
Hej, Wiktor! Udowodnij mi że któryś z tych głupawych demotów (link na końcu) o Benjaminie z Ibiszem w roli głównej został stworzony przez ciebie, a przeproszę cię na forum. Co oczywiście nie zmieni faktu że porównywanie jakiegoś show - palanta do takiego wspaniałego filmu jest inteligentne.
www.demotywatory.pl/szukaj?q=ciekawy+przypadek+benjamina+but tona&where=wszystkie&when=inf&size=max
Demotywatory ostatnio odwiedziłem na początku września. Film obejrzałem 19 pazdziernika. Kur** mać, już mnie szlag trafia. Te cholerne demoty są jakimś wyznacznikiem ideii lub bytu?! Mam w dupie tą strone internetową i to co sądzisz o moim porównaniu, który był żartem.
A ja mam gdzieś twoją historię odwiedzanych stron. Mam gdzieś co sądzisz o demotach i mam gdzieś twój nie śmieszny i niedorzeczny żart. Wybacz że nie mam tak zajebistego poczucia humoru jak ty i że wtrąciłam się do twojej dyskusji, by wyrazić swoje zdanie na temat twojej opinii.
To po jakiego chuja tu jeszcze jestes? Idz na swoje demoty i tam zostań z resztą dzieci neo. baj
Ale palantem jesteś ..... Geniusz powiedziany w sposób ironiczny jest obraźliwy więc dlaczego jego obrażasz palancie skoro go nawet nie znasz ???? Jesteś hipokrytą
Po pierwsze: to nie była ironia tylko sarkazm. Po drugie: zgadza się, jestem hipokrytką, a tobie nic do tego.
oj oj... taka beznadziejna rozmowa pod tak pięknym filmem... według mnie powinniście oboje dostać bana, bo nie piszecie na temat ;]
a co do filmu, to jest jeden z najlepszych, jakie widziałam, ale obejrzeć go można tylko raz - nie chcę utracić niektórych przeżyć oglądając go po raz drugi.
10/10