Ten film nie jest może wybitnie dobry. Nie posiada świetnych efektów specjalnych, ani jakiegoś nadzwyczajnego scenariusza, ale oglądając ten film miałem dziwne uczucie... hmm błogości (!?). Po prostu nie jest to arcydzieło, niemniej jest to naprawdę magiczny film, który trzeba oglądnąć. Po prostu IMO ma w sobie coś, co trudno jest nazwać.
Według mnie film posiada świetne efekty specjalne. Dowodem tego jest wygenerowana komputerowo postarzona twarz Brada Pitta. Dla mnie rewelacja. A co do samego filmu to milo się ogląda.
DOKŁADNIE!!!
Ja jednak nazywam ten film arcydziełem.
pozdrawiam
tzn. zgadzam się z Lotr931
Film jest niezwykle piekny i wzruszający, a co do efektów specjalnych.....może jeszcze tylko w dwóch filmach widziałem tak GENIALNE efekty specjalne :))) Dlaczego są tak genialne?? Połowa filmu to efekty specjalne. I ciężko jest powiedzieć w którym momencie one są, ogladając zastanawiałem si.ę za co jest nominacja do oscara za efekty... teraz wiem za co.... One są tak genialne, tak świetnie wpisują się w ten film, że ich poprostu nie widac, magia tych efektów polega natym, że one są a ich nie widac, bo wszystko jest tam takie naturalne :))) Pozdrawim :)))
Fanem takiego kina nie jestem,ale film ten zrobił na mnie wrażenie-poprostu są w historii kina takie filmy które mimo swojej niejako diwnej fabuły urzekją widza, a ten film taki właśnie jest.Czasami warto zobaczyc film-dobry,który opowiada historię ludzkiej ułomności,ułomności jakże niezwykłej,a nawet magicznej .Stawiam go na równi z Forrest Gump