na 100% nie obejrze i z góry daje 1
sorry ale takie coś po prostu nie może być "mundre"
Szkoda że osądzasz film nie oglądając go tylko czytając fabułe. Może powinieneś ogladnąć ten film i może zmienisz zdanie. Pozdrawiam.
albo marna prowokacja albo koleś jest totalnym kretem... pulp fiction, zielona mila ocenił na 1/10 a punisherowi i jumperowi dal 10/10...
o kurde koleś musi być naoprawdę "mundry".. nie mam słów. gratuluje błyskotliwego pomysłu by ocenić film nie oglądając go. naprawde wspolczuje takiego myslenia :)
ja się skusiłam i.....żałuje,nie obiecywałam sobie wiele siadając do tego filmu ale szczerze jestem
zawiedziona,był nudny i nieciekawy dla mnie nie miał kompletnie zadnego przesłania.Ale to tylko moje zdanie
oczywiście że tak ale nie zrobiła na mie oszałamiającego wrażenia,mam prawo do własnego zdania jeśli
komus podobał sie ten film to ok nie mam zamiaru nikogo przekonywać że jest inaczej.może zmienie zdanie
jeśli zobaczę go raz jeszcze....
Co? Nie gadaj głupstw! Charakteryzacja Benjamina i Daisy była Mistrzowska! Scenografia i efekty tak samo! Lepiej nie mogło być. No ale jeśli czyjaś ciężka praca nie zrobiła na tobie wrażenia to juz twoja sprawa :) Na mnie ogólnie cały film zrobił dobre wrażenie i dlatego dałem 10/10
Dopiero przeczytałem co napisałaś. Według ciebie film nie miał żadnego przesłania. Przesłanie było! Obejrzyj sobie film jeszcze raz bo go nie zrozumiałaś.
może nie zrozumiałam ale ciężko zmuszać się do oglądania czegoś co usypia.Czy ja próbuje przekonać Cię że
film był nudny-NIE-więc i Ty nie próbuj przekonać mnie że jest inaczej.Mam prawo do własnego zdania i jest
ono takie że Ciekawy przypadek Benjamina Buttona jest nudny.
Skoro ten film był dla ciebie nudny i usypiał to znaczy że nie powinnaś go oglądać bo on nie jest dla ciebie. Poprostu jesteś przyzwyczajona do innych filmów. Ale skończmy już to :) Pozdrawiam.
Pozdrawiam serdecznie:)Twoje ostatnie zdanie odbieram jako komplement....miło było
Odnosząc się do autora tematu to zgadzam się z pierwszą odpowiedzią marna prowokacja a jeśli to nie prowokacja to współczuję. Co do Filmu to wywarł na mnie wrażenie i rzeczywiście charakteryzacja i efekty specjalne sa na bardzo wysokim poziomie daje 10/10 bo jednak film ten nie zmi znacząco mojego życia :)
Boże..człowieku...nie oglądałeś, nie oceniaj. Film jest na serio dobry. NO, al nie wiem...może dla ciebie za trudny i nie zrozumiesz fabuły. Z Bogiem
zaczekaj tez Cie nie znam, nie widzialem CIe a opre moja ocene o Twojej osobie tylko w ten sposob
http://piv.pivpiv.dk/