Ciekawy przypadek Benjamina Buttona

The Curious Case of Benjamin Button
2008
7,7 518 tys. ocen
7,7 10 1 518182
6,6 68 krytyków
Ciekawy przypadek Benjamina Buttona
powrót do forum filmu Ciekawy przypadek Benjamina Buttona

Jak się udało odmłodzić i postarzyć Brada Pitta? Jak to zrobili? nie potrafię tego pojąć, jakoś komputerowo? czy jakąś maske założył? jak się udało zmniejszyć go? jak skóre się udało zmienić i włosy a nawet ciało i wrost?? jak tego dokonali?? Ktoś może wie?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
rocknrollsuicide

prosiłem o sensowną odpowiedź a nie żałosną ironie a skoro nie odpowiedziałes na to pytanie to znaczy że sam nie znasz odpowiedzi haha . Jeszcze raz pytam, jak udało im sie to zrobić?

ocenił(a) film na 10
rocknrollsuicide

Z całym szacunkiem dla monfilss, ale rocknrollsuicide jesteś mistrzem/ynią ciętej riposty :)))))))))))

Bellegamine

skoro niby masz szacunek do mnie to czemu nie odpowiesz? kolejny troll wredny, Masz coś z głową chyba, nikt nie zna sie na kinomatografii co tu wchodzi? skoro nikt mi nie chce wyjaśnić, żałośni jesteście, wydorośnijcie trolle

ocenił(a) film na 10
monfilss

nikt Ci tu złego nie powiedział, a Ty zaczynasz wyzywać. brak Ci kompletnie samoironii. Twoje pytanie było zabawnie naiwne, dlatego taka reakcja, komentarz rocknrollsuicide był jak najbardziej na miejscu. żyjemy w czasach, kiedy na ekranie można zrobić wszystko. Takie słowa jak charakteryzacja, efekty specjalne, nałożenie cyfrowe emocji aktora na zrobioną komputerowo twarz coś Ci mówią? wystarczy obejrzeć "the making of". Proszę, nawet dla Ciebie się postarałam i znałazłam, może Ci coś to wyjaśni. http://www.youtube.com/watch?v=eYSXaU6eKm4 Chociaż też by w sumie wystarczyło napisać wielkie LOL!!!!

Bellegamine

Cicho być wredny trollu!!! :D

ocenił(a) film na 10
rocknrollsuicide

dobrze dobrze XD

Bellegamine

właśnie o taką odpowiedź mi chodziło, nie znam się kompletnie na tym w ogóle a wy się śmiejecie a np ja się znam na mechanice a jak ktoś by mnie zapytał co to jest np katalizator to bym się nie śmiał z takiej osoby:D

ocenił(a) film na 7
rocknrollsuicide

Ha ha mocne :D

ocenił(a) film na 9
monfilss

A więc, ten najstarszy to jest inny aktor. Brad Pitt pojawia się dopiero, kiedy poznaje Daisy (albo jakoś w pobliżu tej sceny). Ale największym zaskoczeniem jest Ben 20-letni, wtedy jak przyszedł do Daisy po raz ostatni. Pitt wyglądał w tej scenie na 18 lat - niesamowite. Zasłużony oskar za charakteryzację.

Jus_tynaa_a

właśnie o taką odpowiedź mi chodziło, nie znam się kompletnie na tym w ogóle a wy się śmiejecie a np ja się znam na mechanice a jak ktoś by mnie zapytał co to jest np katalizator to bym się nie śmiał z takiej osoby:D

ocenił(a) film na 10
monfilss

Żadnych komputerów. Tylko mocny makijaż... pp.. pppp.. BUAHAHAHAHAHAH