Ciekawy przypadek Benjamina Buttona

The Curious Case of Benjamin Button
2008
7,7 518 tys. ocen
7,7 10 1 518153
6,6 68 krytyków
Ciekawy przypadek Benjamina Buttona
powrót do forum filmu Ciekawy przypadek Benjamina Buttona

skoro urodził się jako noworodek z ciałem starca ale mózgiem dziecka, to chyba powinien umrzec jako starzec z ciałem noworodka a mozgiem starca, ale nie powinien sie kurczyc skoro kiedy byl stary rósł... wyszło na to, że i kiedy się rodzisz i kiedy umierasz ze starości jesteś mały. Urodził się jako noworodek i zmarł jako noworodek. On nie młodniał tylko zrobił swego rodzaju pętle, sama nie wiem jak to nazwać. COfał się w rozwoju?! To chyba nie tak powinno być... popsuło mi to cały film...

greenrosa

Urodził się jako 80latek. Tylko po urodzeniu był mały jak noworodek (jakby się zmieścił w brzuchu matki?), potem trochę urósł i młodniał.

Corleone_94

jakoś każdy to zrozumiał tylko ty jedna nie.

Corleone_94

no faktycznie troche urósł, od noworodka do jakis 180 cm to rzeczywiscie troche.... moim zdaniem powinien robic sie coraz mlodszy a nie coraz mneijszy.. zreszta niewazne... jest jak jest:)

"jakoś każdy to zrozumiał tylko ty jedna nie." ja napisałam post po rozmowie z przyjaciolmi ktorzy sie ze mna co do tego zgodzili.. wiec nie tylko ja nie zrozumialam dlaczego noworodek zamienil sie w noworodka...