PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=28}

Cienka czerwona linia

The Thin Red Line
1998
7,6 98 tys. ocen
7,6 10 1 98482
8,1 53 krytyków
Cienka czerwona linia
powrót do forum filmu Cienka czerwona linia

Podobno ma leciec w tv tylko nie wiem kiedy i na jakim kanale ????

ocenił(a) film na 6
Hellrazor

Ma lecieć na Polsacie gdzieś chyba w styczniu :P ale też nie wiem dokładnie kiedy :P

ocenił(a) film na 10
Hesper

na polsacie w karnawale. Musę jednakowaoż zaznaczyć, że to najlepszy film jaki w życiu moje oczy oglądały

ocenił(a) film na 6
Hellrazor

Cienka czerwona linia vs Szeregowiec ryan ?? który jest według was lepszy a może mini serial Kompania braci ?? pozdro 4all

ocenił(a) film na 10
Hellrazor

Cienka Czerwona linia jest ciut lepsza od Szeregowca Rayana, le tego się chyba nie da tak porównać...

Hellrazor

Nie ma co porównywać, ale jak już bym miała wybierać, to "Kompania braci" zawsze będzie najlepsza.
Pozdrawiam

ocenił(a) film na 6
Hellrazor

Oglądał może już ktoś z was ''Jarhead'' bo chcem wybrać się na niego do kina ale z recenzji tego filmu wynika ze nie jest to raczej film wojenny !!?? :p co o nim sądzicie ??!!

ocenił(a) film na 10
Hellrazor

ja byłam, na moim blogu jest trochę przybliżony

ocenił(a) film na 6
Hellrazor

Czy wiadomo juz dokładnie kiedy będzie film ?? Za info z góry dziękuje

Pozdro IzaJJJ dzieki za duzo informacji pozwolisz ze dodam sobie ciebie do ulbuionych ?? :P

Hellrazor

Też chętnie się dowiem kiedy ten film mają puścić w telewizji.
Za odpowiedź z góry dzięki.

ocenił(a) film na 6
Hellrazor

Wlasnie zalozylem bloga, gdyby ktos mogl wpasc i wystawic komentarza z gory dzieki

ocenił(a) film na 8
Hellrazor

Ma lecieć na polsacie we wtorek 28.02 o 20.50.

VeLou

jeju juz sie nie moge doczekac!!! Z tego co pamiętam to z 2 miesiące temu pokazywali w polsacie, że w lutym będzie właśnie ten film

ocenił(a) film na 6
Hellrazor

Reklamy widzialem juz na poczatku Stycznia i myslalem ze Te WIELKIE KINI MNIE OMINELO ; Na szczescie We Wtorek O 20 45 Oczy wszystkich skierowane beda Na Polsat (Najgorsze beda 15 minutowe reklamy) !! (rotfl)