Chłopczyku! Weź się za odrabianie lekcji a potem oglądnij dobranockę i idź spać. I nie oglądaj więcej filmów przeznaczonych nie dla Ciebie.
Chyba kazdy moze miec swoja opinie, dla mnie tez jakos bez rewelacji ;/ ale dopiero jestem w polowie filmu ale dluzy sie total... widac do mnie nie trafil i tyle...jest to raczej dramat wojenny niz film akcji wiec nudy w nim jest bardzo duzo ;P
Tak jak pisalem jest to dramat wojenny moim zdaniem o godzine za dlugi bo wysiedziec ponad 2 godziny jest na prawde ciezko Obsada super jednak film mnie np. nudzil maksymalnie meczylem go pare dni moze dlatego ze spodziewalem sie czegos bardziej z akcja niz dramatu opowiesci (refleksji) o smierci itd ;p moja ocena 3/10 jeden ze slabszych filmow jakich widzialem ale ocena jest zanizona dlatego ze oczekiwalem po nim duzo duzo wiecej ;) Pozdrowka ;] Ps. wiem ze duzej ilosci osob ten film sie podobal ale kazdy chyba ma prawo ocenic go po swojemu ;]
może jak skończysz 15 lat to coś z niego zrozumiesz. A na razie polecam Ci Batmana, Spidermana, Hulka albo inne pokemony.
jo ja se zgralem o 12 na nagrywarke bo te reklamy na polscaie mnie wqrwialy, spoko film, taka wojna jak u Remarque, bez bohaterstwa i mestwa. Dobry film
Postawmy sprawę jasno. Ten film nie jest dla każdego. Apel do tych co nie widzieli jeszcze "Cienkiej", a kochają: Szeregowca Ryana, Mrocznego Rycerza i inne wszelkiego rodzaju kino rozrywkowe - nie oglądajcie tego filmu najlepiej. Nie musi się każdemu podobac, a z góry zakładam, że jak kogoś w kinie pasjonuje wyłącznie rozrywka - patrz Szeregowiec Ryan - na tym filmie będzie się "nudził". Nie jest moim zamiarem nikogo tutaj obrazic i mam nadzieję, że tego nie robię. Powiedziałbym, że do tego filmu trzeba dojrzec. Nie dorosnąc, dojrzec. A to samo z siebie nie przychodzi, bo można całe życie oglądac Szeregowca Ryana i czytac Harlequin'a... Wybór należy do nas.