Dzis bedzie na polsacie, wiec z pewnoscia go obejrze:). Naprawde swietny wojenny film, scenariusz bardzo dobry, dobra obsada aktorska, swieta muzyka niesamowity klimat, polecam wszystkim
fakt szkoda ze to polsat a nie tvp 1, troszke dlugo trwa a reklamy sa koszmarnie długie i doprowadzaja do szału, no ale coz jednak i tak bede ogladac
w końcu w telewizji? Ten film już kilka razy był w telewizji. Wiem bo kilka razy zasnąłem na nim. Nie ze względu że nudny ale raczej ze względu na późną emisjie no i godzine dodatkową zafundowaną przez reklamy. Dzisiaj kolejne podejście :D może uda mi się wytrwać do końca.
Pozdro
Wiem ze kilka razy był emitowany i to chyba zawsze na polsacie, ale tylko raz mialam okazje go zobaczyc i to gdzies 5 lat temu,kiedys czytałam ksiazke ktora rowniez polecam:) wiec bardzo chetnie powtorze seans:)
Super cieszę si że będzie w telewizji ale czemu na Polsacie:(
Nigdy go nie oglądałem mam nadzieję że warto!!!
Na razie ciekawy film o wojnie, troszkę mi przypomina "Szeregowiec Ryan" Spilberga, ale nie rzuca na kolana. 7.5/10(jak na razie)
Płakać mi się chce, przez te reklamy które spieprzyły cały film.
...*przerwa na reklamy: "Tylko teraz 2 opakowania jogurtu w cenie trzech tabliczek czekolady z biedronki... dla Ciebie ble ble..." *...
Szerze nienawidzę polsatu za te reklamy.
żeby te reklamy przerywały chociaż film w chwilach kiedy akcja jest troche mniejsza a nie jak bywa na polsacie w środku natarcia , w czasie największego zawirowania - reklama ...
Dzisiejszy seans to przykład jak zniszczyć film i wkur... widza. "Mamy 100 biletów do wygrania dla ciebie", koncert Garou, zaraz reklama i niekiedy beznadziejne tłumaczenie z niezbyt pasującym do tego filmu głosem T. Knapika - mimo, że go lubię. Lepiej obejrzeć już choćby na kompie i z napisami bez zabijania ducha filmu.
Ludzie czytając wasze wpisy wraca mi wiara w człowieka ... lepiej niech polsat nie puszcza już takich filmów bo to mija sie z celem
No polsat rozkurwil film tymi reklamami.Ale biedna stacja musi z czegos zarabiac.Kurwa 60 min. reklam.Normalnie jak czesc filmu.2h 50 min filmu i 1h reklam.
Najtragiczniejsze w tej emisji jest jednak tłumaczenie. Kto zna dobrze film, wypowiedziane w nim sentencje oraz dialogi ten wie co mam na myśli. Wczoraj nie oglądałem "Cienkiej czerwonej linii" na Polsacie bo i po co, ten film był już emitowany na tej stacji i podziękowałem za taki seans.
A ja to się nigdy nie moge nadziwić czemu te wszystkie Japońce tak samo wyglądają .
No cóż ja spasowałem przy trzeciej reklamie. Więc będzie trzeba ściągnąć z sieci(chociaż to nie jest chwalebne). A drogiemu Polsatowi dziękuje ze umilanie i ubogacanie filmu takimi rzeczami jak reklama proszku do prania/pasty do butów/ protezy/i ch*j wie co jeszcze. Ja mam już po dziurki w nosie tych reklam. Pewnie jak większość oglądaczy
hahaha wczoraj przełączyłem sobie na chwile i co zobaczyłem...
- lektor - badziewie
- reklamy - haha dać reklame podczas ataku na wioske to trzeba być kompletnym idiotą
- muzyka - było tak gówno jej słychać, że nie wiem
- oczywiście studio lotto i paski podczas filmu z informacjami - brak słów
i to się nazywa oglądanie filmu na polsacie, mówiłem, warto zainwestować w wersje z kolekcji z vivy :)
No co wy gadacie ?! Najlepsze reklamy to były : EURO2008 z tymi Niemcami oraz Play z tą blondyną ( do "czech" ? do czech to ja mam za darmo ) .
Nienawidzę filmów z lektorem a poza tym ten był takiej jakości że nic tylko złapać się za głowę . Prawdopodobnie nie zmienili go od 10 lat , często odzywa się za szybko albo za późno , niektórych partii tekstu w ogóle nie tłumaczył .
A co do filmu to świetny jest. Prawdziwi ludzie czynu bez zbędnych pogawędek . No i nie spodziewałem się że zobacze tam Travoltę a Clooneya którego tak konsekwentnie reklamowali wystąpił bodajże przez dosłownie 0,5 minuty.
Film był warty obejrzenia mimo tak długich reklam. Narzekacie na nie, ale wszystkie firmy się mogą tylko cieszyć. Napiszecie np. "głupia ta reklama Play" czy Biedronki i wpadają wam te nazwy do głowy i to daje im tylko dodatkowe zyski. Reklamy były, są i będą i tego nie zmienicie. Jeśli komuś naprawdę zależy na obejrzeniu dobrego filmu to nic mu nie przeszkodzi. Pozdrawiam.