PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=807718}
7,0 33 tys. ocen
7,0 10 1 32604
7,7 78 krytyków
Climax
powrót do forum filmu Climax

Jak dla mnie totalna głupota ten film. Przez pierwsze 45 minut filmu zastanawiałem się kiedy coś się będzie w końcu dziać , czy jest jakiś sens oglądać ten film? Pomyślałem już trudno , zobaczyłem pół filmu i tylko zwykłe ,że tak powiem piepszenie o tym kto chce kogo wyruchać... Spodziewałem się czegoś dużo lepszego po tej ocenie ,więc zaryzykowałem te następne 45 minut i poczułem ogromny zawód. I co z tego ,że film na faktach? Jak ja bym tego nawet filmem nie nazwał . Jakieś głupie dialogi ,ruchanie się po kątach, grająca nieskończenie "muzyka" przez cały film, to już mniejsza o to ,ale bardzo się zawiodłem . Myślałem ,że zobaczę jakieś dobre kino ,a zobaczyłem jakieś małpy w zoo. Ja rozumiem ,że po narkotykach,ale spoko jest wiele innych sporo lepszych produkcji o tego typu tematyce. Tego nie uznaję za film.

ocenił(a) film na 1
martin_lifeanddeath

Zgadzam się w 100%
Męczyłam ten film 3 dni, robiąc sobie przerwy i praktycznie zmuszając się do obejrzenia. Jeśli było w tym filmie jakieś drugie dno to ja chyba jestem naprawdę niewrażliwa na sztukę...
pozdrawiam :)