film będzie można kupić 18 maja wraz z gazetą wyborczą w cyklu "Do zobaczenia we dwoje" cena 5,99 natomiast w dzienniku film "Na Zachodzie bez zmian" (1979) również w cenie 5,99
"Co gryzie Gilberta Grape'a" juz mam, ale doszly mnie sluchy ze po nim bedzie "Plac Waszyngtona" A. Holland...czy ktoś może to potwierdzić??
Hmm... ja również o tym słyszałem, więc jest bardzo prawdopodobne że "Plac Waszyngtona" będzie w tej kolekcji.
Miałam zamiar kupić ten film w media markt, ale kosztował coś w granicach 50 zł a ja nie miałam już funduszy, miałam kupić w niedziele, nawet włożyłam do koszyka, ale ktoś mi zakosił <na szczeście zanim zapłaciłam:P> byłam zła jak nie wiem, a śpieszyłam sie i nie wróciłam sie już potem po drugi. Jak w piątek zobaczyłam co będzie za tydzień mało z krzesła nie spadłam:P Wszystko sie obróciło na moją korzyść:):) nie moge sie już doczekać:)
Też kupiłem i... no nie, obraz 4:3! A na okładce napisali 16:9. Czyżby kolejna poszlaka, że "gazeta" kłamie? A może ten film tak ma? Może ktoś ma inne wydanie i wie czy tam jest prawdziwe 16:9?
A film - ciekawy i oryginalny (jeden z lepszych tego reżysera). Poza tym, mimo typowej dla Hallstroma szarości, mamy wiele pięknych obrazów, które piękne są nawet w wydaniu gazetowym. Piękne dzieło, choć po raz kolejny nie do końca zgadzam się z przesłaniem Lasse. Dam 8(bdb).