Lekko się zawiodłem. Nie rozumiem, skąd ten film ma tak wysokie noty...
Pewnie przez obsadę, bo gdyby nie Leonardo i Depp to nikt by tego filmu nie znał...
Przez większość czasu film przynudza...
Spodziewałem się jakiegoś zwrotu akcji, że Gilbert wyjedzie czy coś, a największym bezsensem jest spalenie tego domu - WTF ?
Niestety tylko 6/10
Nie, nie oczekiwałem wartkiej akcji. Oczekiwałem dobrego filmu, a nie flaków z olejem...
Sam jesteś jak flaki z olejem.Film jest dla ludzi którzy potrafią myśleć, dla ludzi ambitnych a nie dla gówniarzy oczekujących nie wiadomo czego.Ten film to dramat pokazany w prowincjonalnym klimacie .Lepiej tego nie mogli pokazać i zagrać.Film jest świetny i szkoda że większość pisze o nim takie rzeczy nie rozumiejąc go ani trochę.
Dlaczego mnie obrażasz? Wyraziłem tylko swoją opinię o tym filmie, moją subiektywną opinię z którą ty nie musisz się zgadzać!
Obrażam Cię ? daj spokój .Skoro twierdzisz że ten film jest nudny jak flaki z olejem to świadczy to tylko o jednym "Musisz dorosnąć do takich filmów" tyle w temacie.
Muszę dorosnąć hahaha nie ośmieszaj się.
Widziałem dużo poważniejsze filmy (vide Jima Jarmusha) i mi się o wiel bardziej podobały niż ten.
Mam to gdzieś , skoro nie zrozumiałeś tego filmu to musisz być po prostu mało inteligentnym kolesiem.pozdrawiam