Z komedii ma ten film tylko parę momentów z Arniem ,tak to jest to bardziej dramat. Co za idiota nazwał to komedią? A film mi się bardzo podobał.
Polecam 10/10. Genialny Arnie Dicaprio
Zgadzam się z Tobą w 100% bez wątpienia 10\10 . A co do komedii obyczajowej ...to też tego nie rozumiem . Jak wyświetlali np Film w TVP to przyporządkowali mu gatunek komedio-dramat . jak dla mnie to sam dramat ...a co do komedii to już trochę mało trafione. Pozdrawiam
dokladnie, mialem pisac taki temat ale zobaczylem Twoj post, nie czytalem ksiazki i nie wiem czy jest w niej az tyle humoru zeby nazwac ja komediowa, ale w odniesieniu do filmu na pewno slowo komedia jest nieadekwatne, i tez od razu uderzylo mnie w opisie filmu. to ze jest pare smiesznych scen jeszcze nie powinno dawac powodu aby film nazywac komedia.W takim przypadku przynajmniej polowe filmow musielibysmy nazywac komediami.
Taa. Dla mnie to tez nie ma nic z komedii. bardziej przygodowy lub obyczajowy. ale komedii tu za cholere nie moge zobaczyc. <lol>
i najgorsze ze nie można tego zmienić :/ bo ktoś wywalił opcję dodania/zmiany gatunków w kontrybucjach :/:/
Wlasnie mialam pisac podobny komentarz, dopoki nie zobaczylam twojego.. Ale widze ze juz nie musze skoro nie jestem sama.. To jest film w rodzaju moze obyczajowo-psychologiczny.. Nie wiem czy trafnie to ujelam, ale dla mnie film tego typu daje wiele do myslenia i mozna wiele z niego wyciagnac.. Gdybyscie znali cos podobnego, bylabym wdzieczna o podpowiedzi, POZDRAWIAM (Efekt motyla juz ogladalam ;)
Wiesz jak dla mnie to dramat psychologiczny albo dramat obtczajowy Pozdrawiam:)
Już miałam założyć ten sam temat, zgadzam się z Wami, ten film nie jest w żadnym wypadku komedią! Jest to dramat, na IMDb pisze:Drama | Romance.
Obejrzałam go i jestem pod wrażeniem, doskonały film z doskonałą obsadą.
Genialna kreacja filmowa Leonardo DiCaprio (naprawdę świetnie zagrał tak trudną rolę) i Johnnego Deppa.