pomimo iz nie lubie Dicaprio to po obejrzeniu stwierdzam fakt,ze rola Arnniego GRAPEA byla najlepsza rola w jego zyciu.Ogolnie caly film jest bardzo dobry
człowieku wytlumacz mi dlaczego ty nie lubisz DiCaprio?? bo ja tego nie rozumiem... takie role jakie on ma w swoim dorobku moze mu pozazdroscic kazdy aktor.
ja tez nielubie dicaprio... widzialem go w dosyc duzej ilosci filmow i musze przyzmac ze naprawde duzo z tych filmow mi sie podobalo jednak dicaprio mi przezszkadzal... le jesli chodzi o ten film to byl wspanialy...
Również nie przepadam za Leonardo. Tu jednak wypadł super przekonująco, chylę czoło.
ja tez nie lubilam di caprio mysle ze glownie ze wzgledu na jego role w titanicu (bardzo mi sie nie podobal ten film wiec tym bardziej mnie draznily powszechne zachwyty nad nim i nad di capriem) ale po obejrzeniu tego filmu stwierdzilam ze przynajmniej ta role zagral genialnie a jak pozniej zobaczylam go w jeszcze kilku filmach to stwierdzilam ze nie jest taki zly :P powoli se do niego przekonuje chociaz titanica w dalszym ciagu nie cierpie i watpie zeby sie to mialo zmienic :P
Hmm przyznaje, ze kiedys tez nie lubilam DiCaprio, ale po "Gilbercie.." Go uwielbiam, jest genialnym aktorem:)
Bardzo dobrze zagrana rola. Niejedna osoba po obejrzeniu filmu zastanawiała sie pewnie czy on naprawde jest chory...Napewno to bardzo wielki + tego filmu...
Wiele osób patrzy na DiCaprio jedynie przez pryzmat Titanica. Spostrzegają go wciąż jako idola nastolatek i twarz, która można sobie przykleić na ścianę. Kompletnie niesłusznie, bo to rewelacyjny aktor z bardzo ciekawym dorobkiem filmowym (zaczynając na Co gryzie..., poprzez Gangi Nowego Jorku, Aviatora do Infiltracji).
:) a ja wczoraj znowu oglądałam "Gilberta.." i powiem, że coraz bardziej jestem zachwycona DiCaprio, jest po prostu genilanym aktorem, jeszcze przeglądałam na youtube kawałki "Romea i Julii" czy "Titanica" i sama nie rozumiem jak mogłam Go kiedyś nie lubić:)
Nom... Doskonale zagrał Arniego. Po zobaczeniu paru zdjęć filmu coś mnie tknęło. A potem jak mama kupiła to obejrzałam i bardzo mi sie spodobał.
DiCaprio spisał się doskonale w tej roli.