PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1236}

Co gryzie Gilberta Grape'a

What's Eating Gilbert Grape
1993
7,8 306 tys. ocen
7,8 10 1 306207
7,7 52 krytyków
Co gryzie Gilberta Grape'a
powrót do forum filmu Co gryzie Gilberta Grape'a

Ale jest coś w tym, ze trzeba lubić zarówno Johnnego Deepa jak i DiCaprio. Ja ich bardzo cenię, więc dla mnie ten film to mistrzostwo!

ocenił(a) film na 8
sombresalir

A ja myślę, że niekoniecznie trzeba bardzo lubić tych aktorów, żeby docenić film. Ja akurat cenie obu panów również, ale znam ludzi którzy nie bardzo, ale film wydał im się rewelacyjny pod czym się oczywiście podpisuje.

ocenił(a) film na 8
sombresalir

A ja nienawidzę Leonarda (zniewieścialec jeden!), lubię Deppa, ale tak naprawdę to i bez nich film byłby super.

ocenił(a) film na 10
Dzadzmara

niekoniecznie co do Leoncia ;)) obraz jego umiejętności zniekształcono nam gdy zrobiono z niego borzyszcze nastolatek a to naprawdę "topowy" aktor Po tym filmie nie pamiętam juz kto ale jeden z dobrych reżyserów/aktorów/scenarzystów/producentów? powiedział że po obejrzeniu filmu w związku z tym że nie znał wczesniej człowieka zdziwił się że znaleziono osobę chorą umysłowo która tak dąła się świetnie poprowadzić rezyserowi...

ocenił(a) film na 9
piopio

Ja tez wielka fanka Leonardo nie jestem ,ale ta role zagrał niesamowicie. I nawet jeśli ktoś nie pala do niego sympatia i tak doceni jego grę.