dla zainteresowanych...film ten będzie emitowany w TV...dokładnie w sobotę na TV4 o godzinie 14.30
;)
polecam ten film
Eh, rozumiem tragedia i w ogóle, ale po co na dwudziestu stacjach puszczać to samo. Wiadomo, że widz wybierze TVN/Polsat/TVP a nie tv4...
Szkoda, obejrzę następnym razem.
właśnie, na każdym to samo, a TV4 to i tak puszcza to co jest na TVP INFO, a film nie jest komedią więc mogliby go puścić
ktoś wie co w związku z zaistniałą sytuacją stanie się z filmem? tzn czy puszczą go później czy wcale?
No właśnie, co z emisją tego filmu?
Miałam dzisiaj w planach kilka filmów do obejrzenia i nie wiem teraz czy je wyemitują:/
No właśnie, właśnie! Miał być, nie było... Myślałam, że TV 4 zostanie przy zdrowych zmysłach i nie będzie tylko o tej katastrofie, ale nie, wszędzie tylko o jednym - oszaleć można! I wkurzyć, bo ja akurat cały tydzień czekałam, żeby to obejrzeć! Oby puścili to jeszcze raz!
Mnie też to wkurza. Tragedia bardzo mną wstrząsnęła i rozumiem, że nie na miejscu byłoby puszczanie komedii czy głupich programów rozrywkowych i trzeba poświęcić trochę czasu dla ofiar, ale bez przesady,czy nie mogli by się co jakiś czas wymieniać? Np. jedna stacja emituje film, dwadzieścia innych nadal zajmuje się tragedią..
no to lekka przesada , na wszystkich jest to samo... nie mam co oglądać, u mnie ciągle VIVA albo Comedy Central bo na innych nic nie ma, no dobra jeszcze Polsat Film ale tam nic ciekawego nie ma...wkurza mnie to już
Film jednak będzie - w piątek, 16 kwietnia o 22:30. W programie TV4 zajmuje 120 minut (wg Filmwebu trwa 118), więc możemy się spodziewać niewielu reklam :).
Co? To jednak kiedy indziej to było? I ja o tym nie wiedziałam? AAA! Ależ jestem zła...!