PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1236}

Co gryzie Gilberta Grape'a

What's Eating Gilbert Grape
1993
7,8 306 tys. ocen
7,8 10 1 306204
7,7 52 krytyków
Co gryzie Gilberta Grape'a
powrót do forum filmu Co gryzie Gilberta Grape'a

dla zainteresowanych...film ten będzie emitowany w TV...dokładnie w sobotę na TV4 o godzinie 14.30
;)
polecam ten film

shanti1993

Miałem zamiar oglądać ale rano rozbił się samolot rządowy i program się zmienił...

ocenił(a) film na 6
shanti1993

Eh, rozumiem tragedia i w ogóle, ale po co na dwudziestu stacjach puszczać to samo. Wiadomo, że widz wybierze TVN/Polsat/TVP a nie tv4...
Szkoda, obejrzę następnym razem.

diamen

właśnie, na każdym to samo, a TV4 to i tak puszcza to co jest na TVP INFO, a film nie jest komedią więc mogliby go puścić

użytkownik usunięty
shanti1993

ktoś wie co w związku z zaistniałą sytuacją stanie się z filmem? tzn czy puszczą go później czy wcale?

użytkownik usunięty
shanti1993

No właśnie, co z emisją tego filmu?
Miałam dzisiaj w planach kilka filmów do obejrzenia i nie wiem teraz czy je wyemitują:/

ocenił(a) film na 10
shanti1993

No właśnie, właśnie! Miał być, nie było... Myślałam, że TV 4 zostanie przy zdrowych zmysłach i nie będzie tylko o tej katastrofie, ale nie, wszędzie tylko o jednym - oszaleć można! I wkurzyć, bo ja akurat cały tydzień czekałam, żeby to obejrzeć! Oby puścili to jeszcze raz!

użytkownik usunięty
shanti1993

Mnie też to wkurza. Tragedia bardzo mną wstrząsnęła i rozumiem, że nie na miejscu byłoby puszczanie komedii czy głupich programów rozrywkowych i trzeba poświęcić trochę czasu dla ofiar, ale bez przesady,czy nie mogli by się co jakiś czas wymieniać? Np. jedna stacja emituje film, dwadzieścia innych nadal zajmuje się tragedią..

no to lekka przesada , na wszystkich jest to samo... nie mam co oglądać, u mnie ciągle VIVA albo Comedy Central bo na innych nic nie ma, no dobra jeszcze Polsat Film ale tam nic ciekawego nie ma...wkurza mnie to już

użytkownik usunięty
shanti1993

No ja też ciągle jechałam na muzycznych i Disney XD/ZIg zap xD

shanti1993

Film jednak będzie - w piątek, 16 kwietnia o 22:30. W programie TV4 zajmuje 120 minut (wg Filmwebu trwa 118), więc możemy się spodziewać niewielu reklam :).

direct39

trochę późno, nie będzie mi się chciało oglądać, mogli by puścić wcześniej

ocenił(a) film na 8
shanti1993

Własnie zaczyna się na TV4 ;) :D tak wiec ogladam

Kubas89

ja również : )
miłego seansu !

<za krótki>

ocenił(a) film na 10
kamai

No i już po. Jednak świetny film to jest.

Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 10
matticitt

Co? To jednak kiedy indziej to było? I ja o tym nie wiedziałam? AAA! Ależ jestem zła...!

ocenił(a) film na 9
shanti1993

Film średni, ale DiCaprio genialny, naprawdę mega utalentowany aktor. Warto obejrzeć ten film chociażby dla jego gry, niesamowity, no i śliczny młody Depp :))